Az állami vasúttársaság 8 oldalas hirdetést helyezett el Orbán haverjának a megyei lapjaiban. Persze Mészáros Lőrincnek ez csak aprópénz.
[mnky_ads id=”3427″]
A lapokat a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Mediaworks adja ki. A 19 megyei lapból 13 tartozik Mészáros érdekeltségébe, kettő köthető Andy Vajnához, három az osztrák Heinrich Pecinához, aki aktívan részt vett a Népszabadság bezárásában és a Mediaworks portfóliójának kormányközeli átjátszásában.

A Mediaworks honlapján található adatok szerint listaáron például a Somogy Megyei Hírlapban 1 368 000 forint egy oldalnyi hirdetés, míg a Békés megyeiben 1 272 000 forint, ami 10,9 és 10,1 millió forintot jelentene a nyolc oldallal számolva (bár a listaárból ilyen nagy megrendelés esetén nyilván járt kedvezmény).

A vidéki lapokban hirdetésekben a vasúttársaság egyebek mellett azzal a helyben valószínűleg cseppet sem fontos információval büszkélkedik, hogy Budapest elővárosában már 123 Flirt motorvonat jár, emellett az online jegyvásárlás és külföldi utazások lehetőségére hívja fel a figyelmet, valamint munkaerőt is toboroz.

(Forrás: Index)
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét