Mészáros: meghosszabbítom a kisvasutat minimum Kelenföldig!

1 milliárd Orbán kicsit nagyobb vasútjára

A felcsútiak az augusztusi időközi választáson két jelöltre szavazhatnak. Az egyik a jelenlegi alpolgármester, Mészáros László István, a Fidesz jelöltje, a Puskás Akadémia ügyvezetője, akit Mészáros Lőrinc, az előző faluvezető ajánlott utódjául. A másik Mészáros László János, az MKKP támogatottja, független jelölt. Mindketten csak névrokonai Magyarország leggazdagabb gázszerelőjének.

“Mészárosok”

Mit gondolnak, melyik Mészáros nyilatkozhatta?

„A legfontosabb tervem, hogy a Pancho Aréna elérjen egészen Alcsútdobozig, az uniós pénz csak a főúttól stadion bejáratáig tartó útszakasz felújítására volt elég. Aki tehát a szomszéd településről szeretne átjönni meccset nézni, annak rossz aszfalton kell közlekednie. Ha azonban nagyobb lesz a az épület, nem kell rázkódnia, egyből beléphet a szentélybe”

Aki a Kétfarkúakéra tippelt, nyert. A 168ora.hu-nak adott interjúból kiderül, hogy további grandiózus tervei is vannak arra az esetre, ha rá esik a helyiek választása.

fontos célja a buszmegálló tetejének megépítése a nagyboltnál, illetve

a kisvasút meghosszabbítása legalább Kelenföldig.

Gergely pártelnöktől tudjuk, hogy az MKKP passzivistái pártpólóban gyűjtötték az aláírásokat, tehát alaptalan az EchoTV-ben elhangzott vád, miszerint átverték volna az embereket. Azt is elmondta, hogy nem állnak meg itt, keresik az Orbán Viktorokat a 2022-es – vagy amikor lesz, ha lesz – választásra.

Ajánlani tudjuk még, hogy ne zárják ki a Lázár Jánosokat, Rogán Antalokat, Szijjártó Pétereket sem, sőt, minden pártfunkci névrokonának jelentkezését várjuk. Hátha…..

Mészáros-dömping Felcsúton – várjuk a további névrokonok jelentkezését!

Korábbi cikkekKövetkező cikk

Megosztás

További cikkek
London korlátozott szabadkereskedelmi térség létrehozását javasolja az EU-nak

Közös, részleges - csak az ipari és a mezőgazdasági árucikkekre kiterjedő, a szolgáltatásokat nem érintő - szabadkereskedelmi térség létrehozását javasolja...

Bűnözőket, sőt, terroristákat engedett be a magyar kormány

Öt-hatezer posztszovjet nehézfiú juthatott magyar állampolgársághoz és így szabad mozgáshoz az Európai Unióban a magyar kormány közreműködésével – derítette ki a Célpont....

Orbán testvérének birkózó haverja tarol az állami pályázatokon: 100-szorosára nőtt a cége

Az IMG Solutionnak működő honlapja sincs, de néhány év alatt az informatikai piac jelentős szereplőjévé vált. A cég tulajdonosa a...

Bezár