Kiderült a magyar géniuszról, – Mészáros Lőrincről – hazánk gázszerelők között mindenképpen legfirnyákosabbjáról, hogy ha nem azzal a hátszéllel hasítana, amivel teszi, egyetlen üzletfele sem venné komolyan. Melyik vállalkozás áll szóba azzal a céggel, aminek az emailcíme @freemail?
[mnky_ads id=”3427″]

Freemail, tényleg?

Manapság egy privát emailcím vásárlása cirka 2.000 magyar forintból kihozható évente, ami – lássuk be – a mai dübörgő gazdaságunkban nem számít nagy megterhelésnek.

A hiátusra úgy derült fény, hogy a Puskás Akadémia, amelyik nem kevés közpénzünket emésztette és emészti fel folyamatosan eleget tett a bíróság ítéletének. Az ominózus döntés értelmében kiadták a összesítőt arról, hogy 2017-ben és 2018-ban mire folyatják el az 5,39 milliárdos tao-támogatást és a 2,3 milliárdos önrészt.

Az Index gyűjtése szerint lett a pénzből például

  • testösszetétel analizáló készülékek 4 millióért,
  • kondicionáló eszközök 121 millióból,
  • polar órákra 2,3 millióból,
  • egy busz 73 millából,
  • beépített konyhatechnológia 50 millióból,
  • beépített bútorok 147 millióból,
  • és 155 milliót költöttek egy teakonyhára beépített gépészettel.

Ezeken kívül persze vannak milliárdos tételek is, 1,3 milliárdból sportcsarnokot bővítenek, 1,2 milliárdból környezetet rendeznek. 1,9 milliárdból valószínűleg sportszálló épül, amit a beszámolóban csak egyéb épületnek neveznek.
[mnky_ads id=”3427″]
Azt gondolhatná a gyanútlan – ha még van ilyen ebben az ügyben – olvasó, hogy ennyi milliárddal a zsebben ez egy magát komolynak tartó cég.

A 444.hu szúrta ki, hogy

A Puskás Akadémia által közzétett dokumentumokban szerepel a hivatalos képviselő neve és elérhetőségei is, aki nem más, mint a kuratórium elnöke, Mészáros Lőrinc. Így aztán megtudhattuk, hogy a magyar gazdaságtörténet leggyorsabban gazdagodó milliárdosának, ennek a saját bevallása szerint Mark Zuckerbergnél is okosabb csúcsragadozónak a hivatalos emailcíme ez:

meszaroslorinc@freemail.hu

Ez felfogható rövid, tömör Fidesz-jelenségnek. De tovább megyek, ebben benne van 2017 Magyarországának jellemzése is. Mi állítjuk ki magunkról.
[mnky_ads id=”3808″]

1 hozzászólás

  1. Ennek miért kellett kiderülni? Hogy idióta, az rég tudható biztosan (legalábbis értelmes ember számára, az egy másik dolog, hogy ilyen emberből az országban mennyi van), és bárki tudhatta azonnal, ahogy csak ránézett és meglátta azt a bamba vizenyős üveges, kifejezéstelen, hüllő tekintetét és pláne ha meghallotta azt a nyomorult debil kappanhangját szerencsétlen agy nélkül létező planktonikus baromnak… tömjénzsolti és dájcstompikai magaslatok azaz mélységek ezek gyerekek… a magyar történelem, egyúttal az emberiség legszégyenletesebb korcs torzszüleményeit tudja csak a patkányfalkájába beállítani ez a nemzetveszejtő rablógyilkos náci szarbánpatkány és ez egyik kedvenc csicska bábja a nagy bábszínházában ez kezdettől nyilvánvaló, mint ahogy az összes létező patkány féreg cseléd és tolvaj, aki lebzselnek eme patkánydiktátor körül kivétel nélkül mind részben vagy egészben báb… aki csak részben, az csak azért mert mivel bűntárs bűnrészes maffiózó, a bűnbanda tagja, kicsit nagyobb mozgásteret hagy neki a náci hazaáruló rablógyilkos zsarnok… retardált lőrinckének nem kell ez a mozgástér sem úgysem tudna mit kezdeni vele, az ehhez kellő szerv nélkül… azaz agy nélkül ugyebár… a freemail cím nyilván már nem él, mer észbekapott ez a világszégyene agybajnok kretén (bár lehet hogy inkább csak a stábjában valaki, mert ez szerintem szöveget értelmezni sem igazán tud, olyan sötét) de nem kell aggódni fiúk, eljön még ennek a tatárjárásnak böjtje, nem is soká… és nagyon-nagyon csúnya lesz (legalábbis számotokra… nekünk az országban még megmaradt értelmes emberi lényeknek pedig gyönyörű lesz)… én szóltam…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét