Kerítésen innenKiemelt hírek

Már egymással csencselnek a fiúk: Mészárostól vett szállodákat Tiborcz

Tiborcz

Tovább erősítette pozícióját a nemzetközi hotelpiacon a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó BDPST Group, miután megvásárolt Ausztriában egy 43 és egy 91 szobás hotelt tulajdonló céget. Az eladó Mészáros Lőrinc volt – írja az mfor.

Felfelé a “sífelvonón”

Folytatta dinamikus szállodapiaci terjeszkedését a BDPST Group, miután megvásárolt egy 43 és egy 91 szobás, az ausztriai muraui sírégióban található hotelt tulajdonló céget – közölte a cég. A BDPST Zrt. Tiborcz István, a miniszterelnök vejének tulajdonában van.

Egymás lábnyomába lépve

A BDPST még nyáron lépett ki a nemzetközi piacra azáltal, hogy 2021. július 15-e óta üzemelteti a Los Alcazares településen Murcia tartományban található, 84 szobás Hotel Atrio del Mart. A spanyolországi piacra lépés után most Ausztria került a fókuszba, a megvásárolt hotelek üzemeltetését a cégcsoport hotelmenedzsmenttel foglalkozó leányvállalata, a BDPST Hotel Management végzi már október óta. A szállodák a szükséges előkészületek után a tervek szerint decemberben nyitnak ki újra.

  •   Relax Hotel pályaszállás, amely 91 szobával 4 csillagos színvonalon várja a vendégeket. Szolgáltatásai között étterem, bár, konferencia különterem, wellness, fitness, bowlingpálya, gyerekjátszó, fűtött sítároló, kerékpárkölcsönző és tároló, tágas parkoló, ajándékbolt és szabadtéri játszótér is található. A wellness részleg medencével, gyermekmedencével, két, a sípályára néző finn szaunával, gőzfürdővel, infraszaunával és masszázs szolgáltatásokkal rendelkezik.
  • Alpenblick Hotel a település egyik első szállodája, 43 tágas családi szobával rendelkezik, amelyek 2019-ben lettek felújítva. A szálloda négycsillagos minőségű szolgáltatásokat nyújt, az étterem és bár mellett kinti és benti medencével, szaunavilággal, sószobával, többféle gyermekjátszó szobával, tágas zöld kerttel, játszótérrel és saját parkolóval rendelkezik.

A hotelek jelenleg zárva vannak, a nyitásukra készül a BDPST Hotel Management.

Kéz a kézbe

A céghálóban pedig fel is bukkant október 4-i bejegyzéssel egy BDPST MU-RAU Kft. nevű cég, tulajdonosa a BDPST Zrt. Az osztrák hoteleket a Mészáros Lőrinc cégbirodalmába tartozó Hunguest Hotels adta el. Még október 15-én közölték: értékesítették a Holiday Resort Kreischberg-Murau G.m.b.H. 100 százalékos üzletrészét, amely tulajdonát képezik az ausztriai Sankt Georgen ob Murauban található Hotel Relax Resort és a Hotel Alpenblick szállodák. A vevő eddig nem volt ismert. Fejeződik be a portálon Vég Márton cikke.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Tiborczszállodavásárlás

About Author

Szólj hozzá!