Városi kurír
A napi fontos.

Mi a büdös francért nem állnak ki az ellenzéki pártok egységesen és határozottan Karácsony Gergely mellett?

Ebben a hihetetlen nyomásban ami rá nehezedik, volt egy rossz mondata

0 1 691

Mi a büdös francért nem állnak ki az ellenzéki pártok egységesen és határozottan Karácsony Gergely mellett? Több mint egy évtizede szerepel a politika színpadán és mindenki tudja, hogy semmi nem áll távolabb tőle, mint a náci beszéd.

Ebben a hihetetlen nyomásban ami rá nehezedik, volt egy rossz mondata

Többször elnézést kért.Most azok vádolják nácizmussal, akik valóban kiengedték ennek szellemét a palackból, akik féltő szeretettel simogatták az akkor még valóban náci jobbik buksiját, akik echte nyilasok és nácik kultuszát építgetik Wass Alberttől Prohászka Ottokárig, akik a Horthy korszakot dicsőítik és akiknek médiájából és propagandájából az antiszemitizmus és rasszizmus bűzös lehellete árad.

Az ellenzéki pártok pedig hagyják, hogy legyilkoják az egyetlen esélyes jelöltjüket. Lapítanak és biztosan van olyan is, aki a markát dörzsöli. Láttunk már ilyet. Rosszul vagyok az egésztől!

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ