Mi a csillagjegyed? Ezen a területen vár rád durván-klassz meglepetés a közeljövőben!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Izgatott vagy a jövődet illetően? Kíváncsi vagy, mit tartogatnak a csillagok, vagy éppen úgy érzed, biztos terved van, és semmi nem tud meglepni? A Sors remek rendezőként azért erre az évre is tartogat néhány váratlan fordulatot – olvasd el, rád mi vár a közeljövőben!

Rák

A Rák számára a szerelmi élet lesz az, ami komoly meglepetéseket tartogat. Aki egyedülálló, az most szerelemre találhat, de az is lehet, hogy élvezed a grandizós, ismerkedős korszakot: ebben az esetben a közeljövő eseménydús időszaknak ígérkezik, tele kalandokkal. Ha már kapcsolatban élsz, akkor ez új alapokra helyeződhet egy saját magadban elvégzett lelki munka következtében.

… de addig is vasárnap….

Ha valamikor, hát a mai nap, biztosan nem fog problémát okozni önnek, kedves Rák, hogy hogyan feljelezze ki önmagát, s tárja gondolatait, érzéseit a nagyvilág elé. Használja ezt a napot arra, hogy építse fontos kapcsolatait, rendezze konfliktusait, esetleg, hogy új ismeretségeket alakítson ki másokkal, akikkel még ígéretes lehet a jövő. Valakinek a hozzáállása ma nagyon meglepheti!

Oroszlán

Az Oroszlánok számára az elkövetkező hónapok gyermekáldást tartogat: még ha nem is ők maguk válnak szülővé, a közeli baráti, rokoni körükbe kisbaba érkezhet, ráadásul talán egy olyan helyre, ahol nem is számítanak rá. Az új jövevény mindenképpen boldogságot hoz magával, és akár a saját otthonába, akár a szeretteihez jön, az Oroszlán szívét is megolvasztja majd ez a bűbájos kis meglepetés.

… de addig is vasárnap….

Ma egy kifejezetten felszabadító, jókedvű nap várhat önre, kedves Oroszlán, különösen, ha úgy is áll mindenhez, s elhessegeti maga mellől a rossz érzéseket. Annál is inkább, mivel a pozitív gondolkodás ma megsokszorozódhat a kozmosz által, így biztosan megéri majd kihasználni ezen energiák, dolgaira vetített, jótékony hatását.

Szűz

A Szűz számára az egészségügy az, ami tartogat néhány meglepetést. Lehet, hogy a következő pár hónapban kedvezőtlen híreket kap, de ha rászánja magát az életmódváltásra, most a csillagok is segíteni fognak neki ebben. Ha mozogni kezd, meg fogja lepni, milyen könnyen megy a dolog, és milyen gyorsan érzi magán a változást, az egészsége pedig egy kis odafigyeléssel igazán kicsattanó lehet.

… de addig is vasárnap….

Ma sok mindent kimondhat, kedves Szűz, ami önben lakozik, s, minden bizonnyal sikerül majd a gondolatait a szokásosnál talán jobban is szavakba öntenie, ami egy külön töltetet adhat, különösen, ha kommunikációs, vagy humán területen dolgozik, de a műszaki tudományok embereként is kimagasló teljesítményeket érhet ma el! Mindezen kívül pedig, ami a szerelmet illeti, merjen nagyot álmodni, mert ma bármi valóra válhat!

Kos

A Kosok számára a baráti, rokoni kapcsolatok lesznek azok, amelyek meglepetésekkel teli fordulatokat tartogathatnak. Ez sajnos negatív fordulat éppen úgy lehet, mint egy pozitív változás: felerősödhet valakivel a viszonyod, közelebb kerülhettek egymáshoz, de az is lehet, hogy feltűnik egy távoli rokon vagy régi ismerős, aki nem kedvező energiákat hoz az életedbe.

… de addig is vasárnap….

Ma leginkább a költségvetésére érdemes odafigyelni, kedves Kos, ami talán mostanában kicsit megszaladhatott, vagy legalábbis, nagyobb terhelésnek volt kitéve, mint amit egyébként, hosszútávon is elbírna, éppen ezért, érdemes igen előrelátóan, néhány biztonsági lépést megtenni e téren. Ilyen lehet példának okáért vagy a bevételi oldal növelése pluszmunkák keresése által, vagy a kiadások átmeneti csökkentése, esetleg egy bizonyos összeg befektetése, vagy hitelezése.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.