Mi a „jó anyag” a sorosozásban?

Nincsenek szavak arra, ami a hatalom által fosztogatott Orbániában brüsszelezésben, migráncsozásban és sorosozásban történik, mégpedig évek óta. Az egész hecckampány annyira hazug és primitív, bunkó és átlátszóan rémhírterjesztő, uszító, hogy meg kell kérdeznünk: mi lehet hatásának titka?

Emlékeztetésül  – s a helyzet folyamatosan romlik!

Fingani nem tudsz a Fidesz engedélye, netán fölkérése nélkül úgy, hogy ne bélyegezzen Soros-bérencnek a szervezet… Nem telhet el nap, sokszor óra sem anélkül, hogy ki ne állna a társaságból valamelyik fő- vagy alpapagáj, hogy sorosozzon.
Diákok akarnak tüntetni? – Soros uszítja őket! Hosszú várólistára panaszkodik egy súlyos beteg? – Soros-bérencek fizetik! Folytathatnám, de minek…

S talán a legelképesztőbb jelenség: régóta nincs a hatalomnak olyan embere, akinek arcáról ne üvöltene már a teljes romlottság. Biztos, hogy híveik döntő többsége egyikőjüktől sem venne használt autót. De a sorosozást zabálják. Vajon mit szeretnek benne?

Ma magától Gulyás Gergelytől – a Fidesz egyik legjellemtelenebb, legarcátlanabb figurájától (indokoltnak érzem a súlyos szavakat, hiszen vélhetően értelmesebb ember, mint például Németh Szilárd; ezért is játszhatja időnként a „jó rendőr” szerepét) tudhatták meg „a magyar emberek”, hogy „minden adott a szabad választás lebonyolításához”, csak az a Soros..!

Összegyűltek a Fidesz gyalázatos „polgármesterei”, hogy települési szinten szervezzék meg az eddig jobbára országosan űzött hecckampányt. Orbán más gyalázatos szolgái „megkérik” a „kormányt”, hogy mielőbb dolgozzon ki akciótervet a Soros-veszedelem elhárítására  – hiszen minden pontosan úgy igaz, ahogy azt Kis János írta a Magyar Narancs karácsonyi számában:

Minden felülről mozgatott változás ugyanabba az irányba mutat: egyetlen személy és az ő hatalmi klikkje érdemi ellensúlyok által nem korlátozott uralma felé.

A kormányzó párt parlamenti képviselői személy szerint Orbán Viktornak köszönhetik, hogy az Országházban ülnek; Orbán emelte fel és ő is ejtheti le őket. Ezért a frakció zúgolódás nélkül teszi, amire a Főnök utasítja…

A kormányzó párt a demokráciában megszokott értelemben nem párt … Orbán Viktor nem csupán a kormány és a kormányzó párt ura, nemcsak a független közjogi intézmények vezetőinek gazdája, hanem a Fidesz-kliensek legfőbb patrónusa is. Az államot hatalmas magánvagyonok létrehozásának eszközeként használja, az így létrehozott magánvagyonokat pedig politikai uralmának megszilárdítására mozgósítja. A publikus és a privát szféra, amelynek szétválasztása a jogállam alapvető céljai közé tartozik, az Orbán-rezsimben egyetlen hatalmi szövevénnyé nő össze.

Brüsszelezés, migráncsozás, sorosozás

Nem Kis János az egyetlen, aki így látja a dolgokat; a fentiek végiggondolása nélkülözhetetlen annak megértéséhez, mire is kell a bűnszervezetnek a brüsszelezés, migráncsozás, sorosozás.

Évek óta orrba-szájba lökik a sorosozó süketet; ráadásul a hosszú hallgatás után végre a legnyilvánvalóbb hazugságokat, rágalmakat  cáfoló áldozatot vádolják meg azzal, hogy ő támadt rá „a magyar emberekre” (értsd: Orbánra és kompániájára).

A Fidesz következetes: sosem feledkezik meg arról, hogy saját bűnös szándékaival és bűncselekményeivel áldozatait, esetleges vetélytásait vádolja meg.

A sorosozáshoz jól kapcsolható minden autonómia üldözése – civil szervezeteké, egyetemé, bárkié, bármié. Konrád Györgyé, Koncz Zsuzsáé, jogvédő szervezeteké, önállóságot igénylő pedagógusoké…

Orbánia atmoszférája egyszerűen pokoli.

Tehát tényleg minden adott a „szabad választás” lebonyolításához… Adottak az elképesztő médiaviszonyok, adott a döbbenetes különbség a „vetélytársak” anyagi lehetőségeiben; számosan vannak közmunkások, más szegények, kik félfeudális viszonyok közepette nyögik a fideszes Döbrögik uralmát: közülük nagyon sokan úgy hiszik, nyíltan választanak, hiszen amúgy is folyamatosan ellenőrzik őket. A legjobb, vélhetik, ha azt kutatják: hol lehetnek altisztek…

És csak a Fidesznek vannak közpénzből megvásárolható külhoni szavazói; a kisebbségben élő magyarok ama többsége, amely nem szélsőjobboldali, nem hiszterizált, magától értetődőn nem megy szavazni olyan parlamentre, amely rá nézve nem hozhat kötelező döntéseket…

Ezt is folytathatnám, de minek. A legfontosabb az a borzasztó atmoszféra, amelyet a Fidesz két évtizede mérgez – előre megfontoltan, aljas indítékból, folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetve… A hiszterizált, kényszerképzetekkel befont életű emberek tömege, akik már azt is gyűlölik, ki netán csak lelkesedni rest.

A Fidesz „külhonban” „nemzetpolitikájával” striciként futtatja a magukat prostituálni kész magyarok szervezeteit; itthon mint valami drogbáró eteti be az embereket…

De vajon mi az, ami oly hatásos a Fidesz kínálta „anyagban” ?

Képtalálat a következőre: „Soros-plakátok”

Képtalálat a következőre: „Antiszemita gúnyrajzok, képek”

Teljesen egyértelmű: az antiszemita hangulatkeltés és mindaz az ostobaság és aljasság, ami ahhoz kapcsolható. Bárhogy tagadják, bármit hazudjanak is, ez a helyzet. És a dolog szervezettségéhez, tudatosságához kétség sem férhet.

Az 1945 utáni Európában nem volt egyetlen olyan hatalom sem, amely Orbánéhoz hasonlítható módon lényegében kizárólag vagy legalábbis főleg az antiszemita, általában a rasszista és homofób indulatok folyamatos “karbantartásából”, erősítéséből akart és tudott volna megélni.
Orbánék népszerűségén pontosan mérhető az említett alantas indulatok hazai szintje, elterjedtsége.

Aki ezt nem látja, nem tudja, vak és süket – vagy hazudik másoknak és talán önmagának is.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

  • Avatar
   2018.01.13 - 04:11
   Közvetlen hivatkozás

   De legalabb mi fizetjuk oket, Istvan, marmint mi befizetunk mondjuk 1000 Ft adot piaci – azaz kulso, valodi penz – alapon, retek orban cigany lenyul belole 900-at, 100-at meg odadob ezeknek a kreteneknek, hogy ket doglodes kozott szavazzanak ra, mint a kutya :)
   Hat nem egy vicc ez az orszag? :)

   ps: Ezert adakozom en evek ota direkt KP-t a szimpatikus alapitvanyoknak, szervezeteknek es RAGASZKODOM HOZZA, hogy ne legyen semmilyen konyvelesi nyoma a penzemnek :) Igy ado itt is, ott is nulla, es 100% oda megy a penzem, ahova akarom.

   Válasz
 • Avatar
  2018.01.13 - 04:08
  Közvetlen hivatkozás

  … ekozben tobb, mint 20000 penzes terrorista lett magyar allampolgar es a doglodo fidesz szavazok penzebol fizetik meg oket milliardos nagysagrendben, ezen tul titokban bejutott 1300 normal menekult is, tobb, mint a kvota lett volna :) Imadom ezt a vegtelen kreten, kalap szar orszagot a lakoival egyutt :)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük