Ez a napGyorshír

Mi a közös Sorosban, Obamaban és Clintonban? – bombát vitt nekik a postás!

obama-clinton,soros

A BBC híre szerint Barack Obama és Bill Clinton  – Soros Györgyhöz hasonlóan – volt elnökök is robbanószer-gyanús csomagot kaptak.

Helyi idő szerint szerda reggel robbanószerkezetet találtak Bill és Hillary Clinton, valamint Barack Obama postájában

– írja a rendőrségre hivatkozva a New York Times.

A lap úgy tudja, hogy a bombát mindkét esetben a titkosszolgálat egy-egy alkalmazottja találta meg, aki a Clinton-házaspárnak, illetve Obamának küldött postai küldeményeket szortírozza.

Az Axios azt írja, hogy a titkosszolgálat nem nyilatkozott arról, hogy ezek az esetek összefüggenek-e egymással, azt azonban megjegyezték, hogy sem Clintonék, sem Obama nem volt veszélyben.

A New York Times úgy tudja,

hogy szerkezet hasonló volt ahhoz, mint amilyet Soros Györgynek küldtek kedden és ugyancsak postán keresztül érkezett. A magyar származású amerikai milliárdosnak szánt csőbombát végül a hatóságok semmisítették meg.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Az FBI már vizsgálódik, de azt egyelőre nem tudni, hogy miért küldtek Sorosnak bombát, de a New York Times emlékeztet arra, hogy az utóbbi időben az Egyesült Államokban is többször támadták a milliárdost.

Pokolgépet találtak Soros György postaládájában

Csőbomba volt a Soros György házánál talált robbanószerkezet

 

About Author

Szólj hozzá!