Sorting by

×

Mi a szösz a szádzsu? – Nem jóslat, nem horoszkóp, hanem gyakorlatias tudomány!

Fáj a fejem? Nem mondom azt, hogy ez a sorsom, tűrni kell, hanem beveszek egy fejfájás csillapítót. Az egészség nem csupán fizikai állapotot jelent, nem a betegség hiánya, hanem fizikai, mentális, tudati egyensúly, vitalitás, és derű. Sőt, vannak olyan emberek, akik teljesen harmonikus energetikával rendelkeznek, mégis betegek. Vannak, akik javíthatatlan energetikai kiegyensúlyozatlansággal élnek (például én). 

Tehát, ha valakiben van szándék a sorsa jobbítására, az meg is fogja találni rá a módot,

legyen szó egészségről, vagy bármi másról.

Ennek az alapja, hogy tudjam a szádzsumat. A következő lépés, hogy tudomásul is vegyem.

Ebben a fázisban célszerű eldönteni, hogy oké, tudom, de nem érdekel, élek, ahogy eddig, vagy azt, hogy a fene sem akar állandóan szenvedni, megpróbálom kijavítani, amit lehet. Ehhez, én még hozzáteszem azt is, hogy igyekszem úgy élni, hogy a következő életeim egy kicsit kevésbé legyenek bajosak, azaz a saját értékrendem, és lehetőségeim szerint próbálok “jó” lenni.

Ha eddig eljutottál az olvasásban, feltehetőleg tényleg érdekel: mi a szádzsu!

Nagy múltú, a Jin-jáng elv és az 5 elem alapján kidolgozott energetikai térkép felállítása és az abból való olvasás tudományát nevezik szádzsunak.

Koreai dolog, ezt tanult emberek készítik, a koreaiak pedig igen gyakran veszik igénybe.

Nem jóslat, nem horoszkóp, sokkal inkább elárulja, hogy teheti jobbá az ember az egészségét, a másokkal való kapcsolatát.

Korfüggetlen….

Gyermek esetében megmutatja miben lehet sikeres, mit fog tudni örömmel végezni majd, ha felnő.

Aki kicsit elbizonytalanodott, hogy merre tovább, annak is ad tanácsot.

Nagyon gyakorlatias tudomány, például választ ad arra, hogy költözni jó e adott időszakban, vagy inkább érdemes várni, viszont nehezen birkózik meg az olyan kérdésekkel, hogy “mi az életfeladatom”?

Nincs ugyanis egy adott feladat, időszakonként változnak a szerepeink

A sorsszerű dolgok benne vannak, ezt, aki szeretné tudni, megkérdezi, aki nem szeretné tudni, az nem kérdezi meg. Munkalehetőség, kapcsolati kérdések, semmi humbug, csak mindennapi konkrét cselekvési terv és persze az egészség, illetve némi segítség, hogy lehetne jobb. Körülbelül ez a szádzsu.

Gyakorlatilag színtiszta energetika, illetve energetikai alapon nyújtott segítség, persze csak abban, amiben lehet segíteni.

Azt hiszem, a szádzsu azért hasznos, mert segít elfogadni amit el kell, és lehetővé teszi a változtatást azon, amin lehet. A sorsunk ismerete, elfogadása igen nagy ajándék, ugyanis akkor szűnik a görcsös akarás, a pótcselekvések hosszú sora, és egyértelművé válik, hogy mi az a része az életünknek, amin valóban lehetséges változtatnunk. Egy biztos. Végső soron minden szádzsut mi készítünk magunknak. Előző életeink szándékai, gondolatai, szavai, és tettei által. Nincs kinél reklamálni, hogy de miért. Jó szándékkal lenni, a következő életeink szádzsuját alapozza meg, ahogy a rosszindulat is azt teszi, csak más lesz az eredmény.

A világon egy szádzsus van, aki beszél magyarul,

ő pedig Lee Olivér, a férjem. Nem tökéletes a magyar tudása, rég nem voltunk már otthon, de azért gond nélkül megérteti magát a szádzsut kérőkkel. Közel két éve, hogy magyar nyelven is dolgozik.

Jó, de hogyan?

Whatsapp telefonon zajlik a szádzsu, bármit lehet kérdezni, ha nem tud rá válaszolni, meg fogja mondani.

A szerzőtől….

 

szádzsu

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.