Városi Kurír

A napi fontos…

Kerítésen innenGyorshírKiemelt hírek

Mi baja a regnálónak az Aldival? Recseg a lábtörlő-demokrácia?

labtorlo
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse
Hirdetés

Sok mindenről elmondható manapság Magyarországon, hogy “gyalázat”, a Magyar Időknek azonban az szúrt szemet, hogy az Aldi reklámújságjában és a polcokon is kapható olyan lábtörlő, ami karácsonyfát mintáz. 

Hirdetés
Hirdetés

Tegye fel a kezét, aki ezért inkább a CBA-ba megy “nagybevásárolni”!

Hazánkban érdekes dolgok háborítják fel az embereket. Itt van például  egy multi bűne, ott a karácsonyfa tetején virító csúcsdísz verte ki a biztosítékot egy olcsón vásárolni akaró honfitársnál, amin napokig pörgött a kormánymédia, mert piros volt és csillag formájú és ez már mégis csak nonszensz. A felháborodott vásárló, állítólag nem sajnálta drága idejét és végigjárta néhány más áruházát is a cégnek,  hogy meggyőződjön arról, hogy helyi- vagy rendszerszintű-e az eset. Megbizonyosodva arról, hogy nem egyedi a példátlanul  “keresztényietlen” tett,  kapta magát és jelentette a spionkodást méltányoló orgánumnak, akik tették a dolgukat.

Fura a magyar! Arra nem kapja fel a fejét, hogy milliárdoknak kél lába, hogy szerződést és törvényt sért az “előljáróság”, hogy kórházi osztályokat zárnak be, amire adott esetben szüksége lehet, hogy lenyúlták a nyugdíjtakarékját és még hosszan sorolhatnánk. Csak az a szemét lábtörlő és a csúcsdísz!

A folytatásban. rothadj meg vallásgyalázó Nyugat -Európa

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comment here