Hatalmas a füsttel ég egy épület Angyalföldön. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője adott információt.

Kisdi Máté szóvivő elmondása szerint

Egy épület gyulladt ki a Kassák Lajos utcánál. A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, és megkezdték az oltási munkákat

– mondta.

A Gidófalvy Lajos utcában egy emeletes ház tetőszerkezete ég a tűz a Honvédkórház közelében, az óriási füstfelhő jóval messzebbről is látszik. Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók a helyszínre.

A tűzoltók már a helyszínen vannak, több vízsugárral több oldalról kezdték meg a tűz oltását. A tűz okozta füst Budapest több pontjáról is jól látható.

Az index.hu információi szerint a Cordia egy beruházásában, a Young City projektben folyó építkezésnél keletkezett a tűz. A cégnél egyelőre annyit mondtak, hogy hozzájuk eddig nem érkezett bejelentés, ők azt hallották, hogy egy raktár ég.

Frissítés!

Eloltották a tűzoltók a Budapest XIII. kerületében egy magasház tetőszerkezetében csütörtök délután keletkezett tüzet – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté hozzátette: a Gidófalvy Lajos utcában történt tűzesetben nem sérült meg senki. A tűzoltók 13 járművel vonultak a helyszínre, a tüzet eloltották. A tűz okozta füst Budapest több pontjáról is jól látható volt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét