Mi köti össze Orbánt, Vajnát és Schwarzeneggert? Ki más mint Vajnáné, a Timi!

Vajnáné, Timi biztosan egész nap sütött, főzött, takarított, fényesítette az ezüstöt, hiszen díszes társaság volt várható a 2 szoba hallba! 

Mi volt az alkalom? Nem tudni, de megadták a módját

A volt amerikai demokrata kormányzó feltehetően nem volt tisztában azzal, hogy kikkel keveredett egy buliba, amikor elfogadta Vajna András, a Terminátor filmek egyik producerének meghívását budapesti rezidenciájára. Nem tudni, hogy szóba került-e a meglehetősen magyarosan angolt beszélő miniszterelnök és az ugyancsak közép európai, pontosabban osztrák akcentussal megáldott egykori kormányzó  között, hogy egy nappal a haverkodás után Orbán parancsára életbe lép a törvény, amivel a regnáló magyar kormány azokba rúg, akik eleve a földön vannak és a segítségére szorulnának.

vajna-orban
fotó: V.T. instagram oldala

A mosolygós képek láttán, amit az Instagram koronázatlan magyar celebje rögvest feltett, erre kicsi a sansz.

Egy mondat – Kortárs írók a hajléktalanságban élők méltóságáért

 

Az azért megnyugtató, hogy ameddig az  emberek ezrei attól rettegnek, hogy másnap a TEK-es, vagy egy gyalog rendőr viszi-e őket egy még ismeretlen helyre és kobozzák el mindenüket, amit még magukénak mondhatnak, addig az ország első számú közszolgája mindezt feledve jól mulat.

vajna-orban
fotó: V.T. instagram oldala

Így persze már érthető, hogy miként jutott Schwarzenegger eszébe, hogy nyereményjátékán Magyarországi utat sorsoljon ki.

Helló Amerika! Arnold Schwarzeneggertől budapesti utat lehet nyerni!

Vajnáné klaviatúráján, ami a szívén – vagy mégsem…? Családon belüli cenzúrázás?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest