Mi lesz a következő? 5 százalék kedvezmény az egészségügyi dolgozóknak a legújabb Porsche modellből?

Keddi hír volt, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) két elnöke Aleksander Ceferin és Csányi Sándor közös kezdeményezésére 500 magyar egészségügyi dolgozót invitált meg a lelátókra.

Ez már tényleg sok mindennek az alja….!

Hányszor mondtuk már, hogy ezt már biztosan nem teszik meg és eddig mindannyiszor csalatkoznunk kellett!

Dr. Kunetz zsombor közösségi oldalán így ír a legújabb „legaljról”

„A 444. hu szúrta ki azt, hogy az MLSZ Twitter üzenetében tájékoztatott arról, hogy 500 egészségügyi dolgozót jutalmazna ingyen jeggyel a Szuperkupa döntőre. Meghatódtam ezen a szánalmas alamizsnán.

Tényleg semmi szégyenérzet nincsen ebben az országban?

Mi lesz a következő?

  • A nyilvános wc-k engedélyeznek majd két gyors vizelést a z egészségügyi dolgozóknak?
  • A CBA előre engedi a sorbanálló egészségügyi dolgozókat?
  • Vagy 5 százalék kedvezmény az egészségügyi dolgozóknak a legújabb Prorsche modellből?

Addig, amíg tisztességes bér helyett

meccs jegyekkel, tapssal, vagy almával (Németh Szilárd 10 rekesz almát adományozott a mentősöknek a mentők napján), fizeti ki a társadalom az egészségügyi dolgozókat, addig nem igazán érthető egyetlen panasz sem, amely az egészségügyi dolgozókat érinti, legyen szó a bánásmódról, vagy magáról az ellátásról (ami alól az alulfizetettség persze nem mentesít).

Milyen motivációt ad a társadalom ezeknek az embereknek?.

Tudják, volt egy tényleg világhírű mondás egy tényleg világklasszis focistától

„kis pénz, kis foci”

indiánnyár

One thought on “Mi lesz a következő? 5 százalék kedvezmény az egészségügyi dolgozóknak a legújabb Porsche modellből?

  • Kedves dr Kunetz Zsombor es mas egeszsegugyiek! Tessek vegre tudomasulovenni, hogy annakidejen cserbenhagytak a Fekete Novert, Sandor Mariat, aki majdnem belehalt az egeszegugyert vallalt (elegge halatlan) szerepebe – ha AKKOR Sandor Maria melle allnak orvosok, apolok, mentosok, es mindenki mas is, akiket ez a rendszer megalazott, lenullazott – akkor egy guluszemu nemethsziszi mar fel se tunhetett volna a politikai palettan, mert mar AKKOR elsoporte volna a jogos nepharag ezt a szennyes diktaturat! Bizony, tetszettek volna AKKOR forradalmat csinalni – penztartol valo tavozas utan reklamacionak helye nincs – vagyis egesz nyugodtan szamoljanak csak azzal, hogy lesz ez meg egyre lejjebb is, mert a rendszer fenntartoinak vastag a bor a kepen – a masik guluszemunek, a rogantoninak meg me’g mindig nagyon sok hasonlo otlete van a tarsolyaban, amivel addig alazzak majd az EGESZ nepet, amig az fel nem lazad, es el nem sopri oket! De addig …. Szoval ki ker bocsanatot Sandor Mariatol? Mert mar nagyon aktualis lenne !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük