Lesújtó hír kapott szárnyra nemzetünk Kovács Ákosáról – “mi lesz veled, emberke?”

Kovács Ákos, akit említhetünk a nemzet csalogányának is, ugyan nem tétlenkedett a 2017-es évben, de mindkét cégéről aggasztó adatok láttak napvilágot. A beszámolóból egyértelműen kitűnik, hogy igencsak meg kell néznie, mire költ.

Mi lesz Orbán egyik kedvenc énekes-borászával?

A 24.hu vette szemügyre az énekes vállalkozásainak hiteles adatait, ami nem túl rózsás, hiszen mindkettő – az Andante Borpatika Kft., és a Fehér Sólyom Bt. – veszteséget termelt.

Andante Borpatika Kft.

2016 nyereséges volt Kovács Ákos borozójának, de a  2017-es év ennyire nem volt szerencsés: 34,5 milliós mérlegfőösszeg és az előző évinél 28 százalékkal nagyobb, 49 millió forintos árbevétel mellett hárommilliós veszteséggel zárt. A cég létszáma a legfrissebb adatok alapján 9 fő, Urbán Dezső mellett pedig Tiffán Zsolt fideszes politikus és borász is a társaság tagja. Osztalékot nem fizettek.

Fehér Sólyom Bt.

A cég zenemű kiadással és zenei produkciós tevékenységgel foglalkozik. árbevétele egyik évről a másikra ötödére, 313 millióról 60 millióra csökkent, 981 milliós mérlegfőösszeg mellett pedig majdnem nullásan zárt, mínusz négyezer forint lett az eredménye. A kiegészítő mellékletből kiderül: a céghez két főt jelentettek be, akikre 2,9 millió forint bérköltséget számoltak el. A taggyűlési jegyzőkönyv szerint a Bt. tagjai egyhangúlag megszavazták, hogy a veszteséget az eredménytartalék terhére számolják el – írja a portál.

Nyilvános és hivatalos közösségi oldalán szétnézve, nyomát sem találtuk annak, hogy letargiába esett volna, vadul reklámozza önéletrajzi ihletésű könyve bemutatóját és koncerthegyeit.

Tragikus hiba – Ákossal büntetik a tisztességes hallgatókat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük