Mi lesz veled, Forma 1? – Erre senki nem számított!

Ha viccet akarnánk csinálni a dologból, pestiesen azt is mondhatnánk: annyi, meg bambi! – de a hír mögött alighanem komoly emberi tragédia húzódik meg.

Elmegy az F1 hangja….

A Spanyol nagydíj harmadik szabadedzésének leintésével szinte egy időben megjelent egy váratlan közlemény Szujó Zoltán sportkommentátor oldalán, ami alighanem sokáig beszédtéma lesz még a rajongók között. Szujó több, mint 18 év után egy rövid és nagyon homályos bejegyzésben jelentette be, hogy távozik, legalábbis -mint írja- egyelőre:

„Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik – legalábbis egyelőre.”

Szujó az elmúlt közel két évtizedben szinte egyé vált a sportággal, olyannyira, hogy csatornáról csatornára vándorolt vele, mint szakkommentátor.

https://www.instagram.com/p/BxUZGN8gYdh/?utm_source=ig_web_copy_link

A riporter 2000-től 2011-ig az RTL-nél volt a sportág közvetítési joga így Szujó is ott dolgozott, majd 2012-ben követte az „utazócirkuszt ” a Telesporthoz, hiszen az MTVA szerezte meg közvetítés jogát. Most pedig egyik pillanatról a másikra, minden érthető magyarázat nélkül egyszer csak itt ez a magyarázhatatlan bejelentés.

Az Index megkereste Szujót és az M4 csatornát is, de egyik fél sem kívánta kommentálni a döntést. Előbb, utóbb persze minden válasz megszületik, kíváncsian várjuk.

Kapcsolódó

Élet a Forma 1 alatt – mikor merre zöld a lámpa?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük