Mi lesz veled, Forma 1? – Erre senki nem számított! 0 556

forma 1

Ha viccet akarnánk csinálni a dologból, pestiesen azt is mondhatnánk: annyi, meg bambi! – de a hír mögött alighanem komoly emberi tragédia húzódik meg.

Elmegy az F1 hangja….

A Spanyol nagydíj harmadik szabadedzésének leintésével szinte egy időben megjelent egy váratlan közlemény Szujó Zoltán sportkommentátor oldalán, ami alighanem sokáig beszédtéma lesz még a rajongók között. Szujó több, mint 18 év után egy rövid és nagyon homályos bejegyzésben jelentette be, hogy távozik, legalábbis -mint írja- egyelőre:

“Minden verseny, minden utazás és minden történet véget ér egyszer. Úgy tűnik, az én F1-es utazásom is a végéhez közeledik – legalábbis egyelőre.”

Szujó az elmúlt közel két évtizedben szinte egyé vált a sportággal, olyannyira, hogy csatornáról csatornára vándorolt vele, mint szakkommentátor.

A riporter 2000-től 2011-ig az RTL-nél volt a sportág közvetítési joga így Szujó is ott dolgozott, majd 2012-ben követte az “utazócirkuszt ” a Telesporthoz, hiszen az MTVA szerezte meg közvetítés jogát. Most pedig egyik pillanatról a másikra, minden érthető magyarázat nélkül egyszer csak itt ez a magyarázhatatlan bejelentés.


Az Index megkereste Szujót és az M4 csatornát is, de egyik fél sem kívánta kommentálni a döntést. Előbb, utóbb persze minden válasz megszületik, kíváncsian várjuk.

Kapcsolódó

Élet a Forma 1 alatt – mikor merre zöld a lámpa?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb cikkeink

ujsagiro

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Akinek nem volt ideje, akit elragadott a munka heve, vagy pihent egy jót, …

orban

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Nézem a Kedves Vezető fáradt képét, savós-véreres tekintetét, ahogy csatába szólítja derék híveit. …

sikloernyo

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a …

kép

Megosztás Facebook Twitter Pinterest Gmail Nyomtatóbarát LinkedIn A demokrácia és a sajtószabadság nagyobb dicsőségére szombaton A Magyar Nemzet és az …

Pin It on Pinterest