Mi, magyarok tudatosan veszünk bő nadrágot, mert tudjuk, képesek vagyunk belenőni.

A magyar miniszterelnök meg akarja mutatni Európának, hogy eltérő, és mimagyarok a magunk módján öltözünk, eszünk, iszunk, teszünk, szaporodunk. Honunk vezénylőtábornoka úgy ad szárnyakat a vágyaknak, mint a fővárosunknak most a Red Bull repülők. 

Bombázza az agyakat, harcol az idegekkel

Kikérjük magunknak hát az egyenillemet, az egyenszokást! Ne erőltessék ránk a kultúrát!
A kultúra idegen szóból ered, és a mi tűrőképességünk is véges.
Elvárjuk a minket megillető megbecsülést, és azt, hogy ne feszegesse senki a korlátainkat!
Hölgyeim és Uraim!
Mimagyarok előrelátóak vagyunk: tudatosan veszünk bő nadrágot, mert tudjuk, képesek vagyunk belenőni. Valljunk színt! Hol esznek még ezen a kontinensen ennyi tarhonyát vagy nokedlit rajtunk kívül? Sehol.
Visszautasítjuk, hogy egy kalap alá vegyenek bennünket másokkal, csak azért mert azt hiszik, hogy a mi gyomrunk mindent bevesz. Dehogy.

Kovászos uborka, lángos, túrórudi, slambúc jöhet, mert az a miénk, plusz szódabikarbóna.

De uniós jogokkal ne tréfálkozzanak! Mimagyarok nem hagyjuk, hogy a történelem viharaiban bármit lenyomjanak a torkunkon. Csigázzanak másokkal! Mimagyarok sem erőltetjük, hogy számunkra a homár homály. Ami nekünk széna, maguknak szalma. A lónak meg zabot adunk. Tiszta sor.
Mimagyarok készek vagyunk a sajátjaink száját betömni, de velünk ezt mások nem tehetik meg.
Mimagyarok homogenizálódunk, és ezért senkivel nem fogunk közösködni.
Közösen ülünk, állunk, de eddig, és nem tovább. Naná, majd Billy Elliot…
Megváltozott a világ körülöttünk, de mimagyarok sziklaszilárdan ott vagyunk, ahol voltunk 80 éve, meg 200 éve is. Nálunk a nőknek a konyhában a helyük, meg a szülőszobában. Mimagyarok férfiasan álljuk a kihívásokat.
Tartsa hát mindenki tiszteletben, ha kiköpjük a szotyit, vagy küzdünk a pálinkánkért. A csizmánk is a mi sarunktól sáros. A zsebünk is.
Ne nézzenek minket le a népérzületünkért, s azért, mert nekünk a gulyás a gulyás, és mert lassan több a stadionunk mint a kórházunk.

Mimagyarok a jövőben a saját Tízparancsolatunkkal gyógyulunk

Azt pedig a sportpályák lelátóin is lehet mantrázni rózsafüzérrel. A mi kereszténységünk is csak a miénk. Mimagyarok se szólunk bele, hogy a Pápa legyen pápább a pápábbnál. Megvan nekünk a magunk pápai embere. Mimagyarok a saját életünkbe sem avatkozunk bele, és ebből is világosan látható, a legnagyobb a teherbíróképességünk Európa szívében.
Öntsünk tiszta vizet a pohárba!
Mimagyarok nem igen látunk migráncsot, de nem is akarunk. Nekünk medve kell a málnásban. Mimagyarok nyitottak vagyunk, hiszen szabadon elhagyhatta egymillió állampolgárunk a hazát. Mimagyarok megmutatjuk az életek árán is, hogy mik vagy muk.

Hasonló

Egy ideig még nem sittelnek le…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük