Mi nem nemet, hanem igent váltunk! Brüsszelben igent mondunk, itthon meg nemet

Szűcs R. Gábor volt diplomata és tanár alábbi bejegyzése a groteszk legjobb örkényi hagyományit követve mutatja be a NER felelőtlen, olykor már csak önmagukért való hazugságait, amelyek nyilvánvalóan a saját tábornak(szektának) szólnak, mert aki nem elvakult hívő, azonnal felismeri a hazugság-hegyeket. 

Felütötte fejét (?) a lopódzó gender

Barátaim! Tisztelt Hölgyeim és Uraim! A gender-imperializmus újabb felbukkanásának lehetünk tanúi. Íme a példa. A kertek, igen, szépen ápolt kertjeink alatt, egyszál éji lepelbe öltve megjelent a hívatlan vendég, a lopakodó gender. Mint éji bolgár, akit három nullra, na ugye, tavaszi hadjáratunk kezdetén már. Ahogy székely góbé mondja szalonnázáskor: járatlan cserkének öblegős a vája. (Nevetés)

 

A gender, vagy ahogy köznyelvünk mondja a fajtalan fajú faj arra törekszik, hogy olyan undormányokat csempésszen belénk, mimagyarokba, amelyek a mi különös, felső, király és ászfajunktól idegenek.

Íme, itt ez a vécé, amely nem illem, hanem illetlen hely

És ezt mi szándékkal csináltuk ilyenné. Igen, belecsináltunk, hogy megmutassuk a bűzhödt Nyugat feslettségét, amely a nőket összekeveri a férfiakkal, és megfordítva, és pont akkor, mikor itt az idő. A pusztákon, innen keletre, ahol a nap felkel és lenyugszik egyaránt, ahol kibújtunk a guruljmadárból, nem volt ilyen, illetve ha volt, azt, kidobták az ablakon, mint tirpák a retkestésztát. (Nevetés) Tisztelt Barátaim, kedves Hölgyeim és Uraim!

A gender az olyan, mint a foga rág, melyen féreg. Métely, ragadék, guruló dollárbalodal, turáni vész. A baloldal hát borút akar. Mi meg hát derűt. Mert a kérdés: hotyját-li russzkije vojnu? Magyarul: a béke tartós lesz, ha szalicil. (Taps)

Egy igazság van: az erő igazsága

És mi erősek vagyunk mint Erős Pista, mint Erős János és a mint a Krupp-acél. Egy ültő helyünkben legyűrünk két adagnyi pörkútöt egy kiló vegyes savanyóval, az összes tengeri hombárt, szar dellát, mindent megeszünk, mert mimagyar csak ilyen vagyunk már csak ilyen, magasabb rendű, mint a köbre emelés.

Magunk vagyunk a köbön. Igen, sikerült saját magunkat kitevőre emelni, majd tovább. És ha ez nem tetszik akkor elővonjuk a gyökünket! Magyarok! Értetek eszek!!

Nyugaton már a születés előtt mindenki nemet vált, ebből nem kérünk! Mi nem nemet, hanem igent váltunk! Brüsszelben igent mondunk, itthon meg nemet. Mert mi vagyunk az erő, az igaság és a béke. A szép, a jó és csúf.

Mi vagyok a szájharmonikás, vállamon áll a Putyin és ereszti a gázt. Én meg a talpa alá való. Huj, huj! (Vastaps)

Forrás