Mi történt az amerikai First Ladyvel?

Az amerikai elnök beiktatása óta nem titok – tévénézők milliói láthatják -, hogy finoman szólva is hűvös az elnök és felesége,  Melania Trump közti viszony.

Igazi, vagy nem?

A külföldi látogatásaira férjét elkísérő asszony látványosan sosem fogja meg ura kezét a repülőgépek lépcsőin. Az asszony a protokoll eseményeken is feltűnően kerüli a testi kontaktust férjével. Ezért is váltottak ki heves érdeklődést és hitetlenkedést azok a fotó-, és videofelvételek, melyek a napokban, a tornádó sújtotta Alabamában járt elnöki párt ábrázolták: békésen, kéz a kézben!

Feléledt a tavaly lábra kelt összeesküvéselmélet, a „hamis” Melania Trump-ról. Ezen elmélet alapján valójában a First Lady test dublőre, hasonmása kísérte el az elnököt Alabama-ba. Ez a hasonmás tisztelegtek a tornádó pusztítása nyomán meghalt huszonhárom áldozat előtt. A temetőben a helyi lap újságírója, készített képeket, melyeket megosztott a Twitter-en . A közösségi média felrobbant, megállapítva, hogy valami történt Melania -val!

Ezrek „like”-olták, kommentelték a felvételeket

Sokan kiemelték hozzászólásukban, hogy a fotókon látható hölgynek más formájú az álla, más a magassága, haja és arc-szerkezete, sőt a testtartása is, mint az igazi First Lady-nek. Rengeteg ember szerint a hasonmás tényét leginkább az bizonyítja, hogy a pár kéz a kézben állt. Eddig a 48 éves Melania sohasem tett így. Arról volt híres, hogy minden nyilvános alkalommal elkerüli, hogy férje kézen foghassa. A találgatások Trump elnök és felesége tavalyi, Columbus-ban (Ohio állam) tett látogatásakor indultak meg: Melania fehér kosztümben és pettyes blúzban szállt ki a repülőből. Az erről készült videó-részletet közel három millió ember látta a közösségi médián – és közülük rengetegen kételkedtek, mondván, a videón látható nő teljesen más arckarakterű és magasságú, mint Melania, testbeszéde is nyitottabbnak, lazábbnak mutatta őt, sőt sokak szerint a mozgása is egészen más volt. „ Ez a nő nem Melania. Ki ő?” – tették fel e kérdést sokan. „Nem is hasonlít rá, hacsak nem szedett fel jó pár kilót és arc-csontját nem plasztikáztatta.” És volt aki haragosan annyit írt: „Ha azt hiszi az elnök, hogy beadja nekünk a felesége hasonmását First Lady-nek, szánalmasan megbukott a tervével.”

Az igazságot vagy megtudjuk egyszer, vagy nem. Trump elnök mindenesetre nem aggódik ezen ügy miatt – sem. Talán azért, mert úgy tartja: „ A közösségi média olyan, mintha lenne egy újságom, csak veszteségek nélkül.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük