Csillagjegyek 12 őrült tánca: Skorpió összebalhézik a párjával, a Szűz beleszeret az ellenségébe, a Nyilas pénzhez jut – Mi van itt kérem szépen?

Nem lehet panaszra az elkövetkező időben, alaposan felforgatják a csillagjegyek életét a bolygók. A változás bizony gyönyörködtet….

Kos

Valakinek ígéretet tett e hétvégi programjára vonatkozóan, de legszívesebben már visszatáncolna belőle. Ne akarja mégsem kivonni magát, mert nagyon megbánná, ha így tenne! A közösségi élmény is elég ok lehet már önmagában is, de van valami plusz is még, amivel ez a mai este szolgálhat az ön számára. Egy kaland, ami azonban nem puszta kaland.

Tanulság és örök emlék is lehet egyben.

Bika

A Hold ma az ön jegyén halad át: hatására olyan kényes érzések keríthetik hatalmába, melyet nem szabadna elfojtania. Végre ki kellene mondania azt is, ha szerelmes. Azt is, ha neheztel valakire. A mélyben őrzött sértések idővel túl nagyra dagadhatnak, ami esetleg végül már kezelhetetlenné teszi az érzéseket. Ha kis adagokban mondja ki, akkor úrrá is tud lenni rajtuk.

És akár el is feledheti.

Ikrek

Minél előbb meghoz egy nehéz döntést, annál előbb kezdhet hozzá a megvalósításához. Ha pedig még nem tudja, miként is kezdjen hozzá, az elkövetkező napok, pontosabban a hétvégi éjszakák sugallatos álmokat adhatnak önnek. Nem kell persze mindent szó szerint értelmeznie, de az sem kizárt.

A szürreális álmok azonban bizonyosan inkább metaforikusan, átvitt értelemben értendők és értelmezendők.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük