BulvárKiemelt hírek

Mi vár a csillagjegyedre szeptemberben, a Merkúr jegyű hónapban

Ez a 6 csillagjegy tényleg utálja magát? Különben miért tenne ilyet?
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kos

A szeptember számodra a kreativitás hónapja, azaz itt az ideje beindítani az eddig ötlefoszlányként bújkáló terveidet legyen szó munkáról vagy magénéletről. A hónap közepétől csillagjegyed ehhez extra segítséget is kaphat, a képzelőerőd és a fogékonyságod számos újdonságra inspirál majd. Ahhoz viszont, hogy ezeket a szuper ötleteket meg is valósítsd, nem árt egy kis életmódváltás, egy-egy rutin bevezetése a mindennapjaidba és persze ha kell, egy kis segítség is.

Tipp: Szerezz be magadnak egy új ceruzakészletet, mindig legyen nálad egy toll és egy füzet, így soha nem fogsz elfelejteni semmit és ha jön egy ötlet, rögtön papírra vetheted majd!

Halak

A hónap első két hetében valami láthatatlan erő tölt majd fel energiával, extra erőt ad és az eddigi gyengélkedésid után visszahoz a csúcsra, top formában leszel. Ha úgy érezted, hogy elmúlt időszakban közel voltál a kiégéshez és testileg-lelkileg teljesen elfáradtál, akkor ne izgulj, ennek úgy tűnik, hogy vége, most újult erővel vághatsz bele mindenbe, amire eddig nem volt időd. A hónap második fele arra is alkalmas lesz, hogy felfrissítsd és tiszta lappal újraindítsd majd közeli kapcsolataidat, minden problémát tisztázzatok és újjászülessetek.

Tipp: Ne csak a kapcsolataid, te is éledj újjá egy kis extra szépségkúrával. Lepd meg magad valami új kozmetikai termékkel vagy szolgáltatással, amire már régóta vágyódsz!

Vízöntő

A szeptember számodra a nagy fordulatok hónapja. Már az első hét után tisztább lesz a kép arra vonatkozóan, hogy a jelenlegi kapcsolatod érdemes-e arra, hogy benne maradj vagy jobban tennéd, ha inkább új utakra indulnál. A hónap közepe környékén figyelj oda jobban az anyagiakra, egy kis extra törődéssel ugyanis hosszútávon talán végre megvalósíthatod azokat a vágyaidat, amiket olyan régóta dédelgetsz magadban. Figyelj arra, hogy okosan gazdálkodj a pénzzel, vigyázz a kapcsolataidra és nem utolsó sorban magadra is. A hónap vége felé fordíts egy kis extra energiát önmagadra és a saját fejlődésedre, hidd el szüksége lesz rá a csillagjegyednek.

Tipp: Szerezz be egy csillogós pénztárcát vagy bankkárytatartót, ez ugyanis bevonzza majd az anyagiak és a munkahelyi események sikerét is.

Bak

Számodra a teljes hónap a belső folyamatok kisimításáról, a lelki feltöltődésről és az önfejlesztésről szól majd. Lehet ez egy hétvégi kirándulás, egy szuper könyv, ami izgalmas távlatokba repít majd vagy egy új téma, ami iránt elkezdesz érdeklődni. Mindegy, hogy pontosan mi az, ami megnyugtat, ami visszavezet önmagadhoz és ami feltölt, a lényeg inkább az, hogy fejlődj benne és persze élvezd.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Tipp: Mindig jó kezdet egy lelki megújuláshoz és az önismerethez, ha a régi dolgaid, emlékeid, fotóid között kutakodsz és rendezkedsz, hiszen így új távlatok és eddig talán ismeretlen perspektívák is megnyílhatnak majd csillagjegyed előtt.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!