Mi vár a csillagjegyedre szeptemberben, a Merkúr jegyű hónapban

Nyilas

Ha eddig úgy érezted, hogy az önmegvalósítás terén bizonytalan vagy a magánéletedben és a munkahelyeden is, akkor ne aggódj, most csillagjegyed kap egy kis segítséget a csillagoktól. Az agyad egyszerűen átkattan majd a hosszútávú tervezésre és szimplán csak tudni fogod majd, hogy mikor mit tegyél. Ez egy olyasfajta magabiztosságot ad majd neked, ami az eddig cipelt érzelmi problémáidat is segíthet megoldani.

Tipp: Szerezz be magadnak egy tervező táblát vagy egy határidőnaplót, ahol a terveidet és az elfoglaltságaidat mindig számon tarthatod majd!

Skorpió

A szeptemberi telihold feltölt majd kreativitással és pozitív energiákkal, ami nem csak a szerelmi életedre, de a benned rejlő művészre is igazán jól hat majd. A hónap közepétől jó alkalmad nyílik arra, hogy felfrissítsd a kapcsolataidat és ahol kell, ott tiszta lappal indíts. Ez alkalommal próbálj meg többet adni, mint amennyit kapsz, hátha egy jó folyamatot indítasz el ezzel. Ez sok energiát ölel fel ugyan, de hidd el, hosszútávon megéri majd! Mivel az év vége nagy változásokat hozhat neked, ezért jobb, ha a szeptember második felét inkább feltöltődéssel és pihenéssel töltöd majd.

Tipp: Szerezz be néhány pozitív energiát bevonzó feng shui tárgyat az otthonodba és az irodádba, hátha még hamarabb megkapod majd azt, amire vágysz!

Mérleg

Ha az elmúlt időszakban úgy érezted, hogy zavar van az erővel a kapcsolataid terén, akkor nyugodj meg, ezt a Merkúr teljesen kisimítja majd. Mivel alapból is jobban szereted, ha a dolgok rendben vannak, ezért a béke hangulata igazán megnyugtat majd. Bár a hónap eleje inkább a szociális életed fellendüléséről szól majd, szeptember utolsó két hetében inkább koncentrálj majd magadra és ha úgy érzed, hogy többet igényelnéd az egyedüllétet, akkor vonulj el egy kicsit. Meditálj, sétálj egyet és kapcsolj ki, hiszen ettől szinte újjászületsz majd.

Tipp: Próbálj ki valami olyan mozgásformát, ami segít abban, hogy visszatalálj önmagadhoz!

Szűz

A hónap elején teljes rózsaszín ködben úszkálsz majd, de ne izgulj, inkább csak élvezd minden pillanatát, hisz nem kell mindig racionálisan, tervek és határidők szerint élni, még annak a csillgejegynek sem amiben te születtél. Az első hét fáradalmai után szinte újjászületsz és olyan jól fogod magad érezni, mint még soha! Ezt az energiát jó célra használd fel, mivel pontosan tudod, hogy mit akarsz, ne félj ezt kimondani sem! A hónap utolsó heteiben végre lesz időd egy kicsit önmagadra és saját magad kényeztetésére is, amire olyan régóta szinte egy perced sem volt.

Tipp: Szerezz be magadnak egy mini piperetáskát és egy zsebtükröt, amit mindig magadnál tarthatsz!

(Forrás)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük