Mialatt Orbán Netanjahunak bizonygatta, hogy mennyire zsidóbarát, addig Budapesten…….

Nincs abban sajnos semmi különös, hogy Magyarországon – vagy bárhol a világban – beszólnak, belekötnek abba, akin látszik a vallása, származása. Aljas, ostoba emberek mindenhol vannak. Az eset pikantériája, hogy szinte egy időben történt Orbán „zéró toleranciás” izraeli „istenbizonjával”.

Minek folyton hazudni?

Az alábbi egyáltalán nem kirívó esetet az elszenvedője tette közzé közösségi oldalán és mivel nem korlátozta a láthatóságát, közre adjuk:

„ÚJABB Antiszemita atrocitás Budapesten – FELHÍVÁS

A délutáni órákban antiszemita atrocitás ért engem a Blaha Lujza téren, ahol kisebb fajta fizikális összeütközés is történt, majd pedig szóbeli gyűlöletkeltő kijelentés is elhangzott.

A rendőrségnek bejelentve nem történt semmi pozitív változás, mert még a kamerák visszanézésére sem erőltették. 

Néhány gondolat erejéig az interjúkban el fogom mondani, hogy milyen megoldást tekintenék célravezetőnek a hasonló incidensek elkerülése végett és, hogy a Ti és a Mi közötti szakadékot hogyan és miként lehetne jobban összekovácsolni.

FELHÍVÁS!

Akivel megtörtént hasonló eset vagy csak hallott ilyesmiről írjon privát nekem, mert szükségem van statisztikákra pl tavasszal egy szakállas, vallásos külsejű zsidót konkrétan arcba vágott egy támadó az egyik pesti bevásárlóközpontban stb.”

Mindeközben Orbán Viktor a Siratófalnál pózolt kedves feleségével.

Orbán és Netanjahu minden fontos kérdésben egyetért

Netanjahu szövetségese akar lenni? Az antiszemitizmus nem kizáró ok…..

Így (nem) tájékoztat a közmédia: Orbán faültetése jöhet, a tüntetés már nem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük