Hiszed, nem hiszed? Megmondjuk, hogy a horoszkópod szerint miben vagy a “legek leg”-je

Minden embernek megvannak az erősebb és a gyengébb oldalai. Most megtudhatod, hogy a horoszkópod szerint neked mi a legjobb tulajdonságod, mivel emelkedsz ki a többiek közül.

A legerősebb

Az asztrológusok szerint a legerősebb csillagjegy a Halak, nem is gondolnánk róluk, hiszen érzelmesek, szentimentálisak és könnyen lenyűgözhetőek. Akkor honnan is jön az erősségük? A Halak csillagjegy szülötteiben számtalan olyan rejtett dolog van, amelyet más csillagjegyek nem ismernek. Pl. amikor a Kost legyőzi, azt mondhatjuk, hogy a Halak szilárdak, mert őket meg lehet sebezni, de tönkretenni nem lehet, mert nagyon rugalmasak.

A legcsábítóbb

A Kos a legcsábítóbb csillagjegy, ők energikusak, vonzóak és aktívak. Őket senkihez sem lehet hasonlítani, ha szerelemről van szó. A Kos felhívja a figyelmet magára, a belső szépségével.

A legalattomosabb

A legravaszabb csillagjegy a Skorpió, ha ő fellázad, akkor senki sem állíthatja meg. Ő a legkifinomultabb módszerekkel reagál, ezért nem kaphatják el és nem is gyanúsíthatják semmivel. A Skorpió a legrosszabb és legveszedelmesebb ellenség.

A leghűségesebb

Az asztrológusok úgy tartják, hogy a Szűz a leglojálisabb csillagjegy. A Szűz jegy szülöttei olyan partnert próbálnak keresni maguknak, akivel leélhetik az egész életüket, ezért nagyon komolyan veszik a párválasztást. Ha megtalálták a párjukat, akkor azt sohasem csalják meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük