Miért mostohagyerek a Hír TV, amikor ezerrel igyekszik megfelelni a főnökség elvárásainak?

Az év vége sok más mellett a dolgozók megbecsülésének jeléül kiosztott ajándék ideje. Ebből érezheti a munkáltatott, hogy a cég, aminél gürizik rendben van, stabil és számít a munkájára a továbbiakban is. Mi történhetett a Hír TV-t uralóknál, amiért megszívatták dolgozóikat?

Tömött boríték helyett zsír és tojás?

Közeli ismerősömtől tudom, aki rövid időt a Magyar Nemzetnél töltött a G-nap után, hogy bevett szokás volt, hogy a dolgozók minimum egy-, de általában néhány havi bérüket megkapták pluszban minden év végén. Feltételezem, hogy a szintén Simicska-kézen lévő Hír TV-nél sem volt ez másként.

A Hír TV ellenzéki korszaka törölve!

A hvg.hu úgy értesült, hogy annak ellenére, hogy az augusztusi „tulajdonosváltás” óta újra megszaporodtak a hirdetések a televízióban – tehát bőven volt bevétele is a cégnek -, pulykapénzt egyetlen alkalmazott sem kapott. Ennek valószínűleg nem az a magyarázat, hogy jelentősen csökkent a csatorna nézettsége, hiszen ha ez alapján mérnének, akkor az Echo TV-ben sem osztottak volna karácsonyi ajándékot.

Schmidt Mária és a régi-új Hír TV egymásra talált

Alamizsna

A portál szerint Mészáros Lőrinc (egykori) tévéjében mindenki kapott egy kis meglepetést. A HírTV munkatársai között gyorsan elterjedt a hír, hogy a tavalyihoz hasonló csomaggal kedveskedett idén is az Echo TV vezetése a munkatársaknak. Azonban nagyot koppant, aki fejben már elköltötte a várt jutalmat, mert az ajándékkosárban most is egy kilogramm zsír és liszt, illetve némi kolbász, méz és tíz tojás volt.

Mit jelent mindez?

Csak ámulok és bámulok! Nem elég az a fajta szervilizmus, amit a csatorna ottmaradó és régi-új munkatársai nap, mint nap letesznek az asztalra? Mire akarja “ösztönözni” a főideológus a megalázó ajándéknak szánt zsír-tojás kombóval az ottaniakat?

Mit gondolhat az a médiamunkás, akinek így köszönik meg a lojalitását? Felháborodik és veszi a kalapját, vagy továbbra is ugyan azzal a lelkesedéssel olvas fel, szerkeszt, rendez, fényképez mindent, mint eddig?

Az Echo TV társbérlője lett a Hír TV – összenő, ami az einstand után összetartozik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest