-Jó napot! A Soros-tervből szeretnék egy példányt. Annyit beszélnek róla, ideje lenne elolvasnom.

– Sajnálom uram, a Soros-terv titkos, nem adhatok róla felvilágosítást.

– Ha titkos, akkor hogy tudnám megismerni ami benne áll.

– Uram, kapcsoljon a közszolgálati csatornákra, ott szépen elmagyarázza önnek vagy egy hájfejű rezsi tábornok, vagy valamelyik nagyon okos kormánypárti politikus.

– Akkor ezek szerint még sem olyan titkos ha az agyalágyultak ismerik, és elmagyarázzák.

– De, de, nyugodjon meg, szupertitkos. Az van benne, hogy jönnek a migránsok, és megeszik a nagymamát. De Orbán Viktor megvédi tőlük azt árvákat, és Mészáros Lőrinc ezért vesz neki valamit közpénzből. Na ez is a Soros-terv lényege.

– Azért én szeretném magam is megismerni ezt a fene veszélyes tervet, mégis csak engem támadnak meg vele. Soros György olyan félelmetes?

– Dehogy! Soros György egy matuzsálem, már menni is alig tud, nem hogy jönni. De így is veszélyes. Mindenféle támogatásokat ad az országnak. Taníttatja a fiatalokat, korábban a fél kormány is az ő pénzén lett ilyen hülye.

– Maga akkor ismeri a Soros-tervet?

– Dehogy ismerem! Mondom hogy titkos! De ne féljen, Orbán Viktor majd megvédi magát tőle!

– Most mondta, hogy Soros egy matuzsálem. Most nézzen rám a telefonban. Maga szerint nem tudom megvédeni a seggem egy öreg embertől? Százon kétszázat futok.

– Én nem ismerem magát és a Soros-tervet sem mert titkos. Viszont magát meg kell tőle védeni, ha akarja, ha nem. Most ez a legfontosabb. Nem a kórházak, a korrupció, az oktatás, az elmebeteg jegybankelnök, a leépülő demokrácia, a jogállam felszámolása, a közmunkás sorsa, a melós kiszolgáltatottsága. Ha nekem nem hisz, vegyen egy olyan újságot, ami a kormány ellenőrzése alatt áll, és olvassa el a híreket. Na akkor megérti milyen veszélyes a Soros-terv.

– Én inkább szeretnék róla magam meggyőződni, a saját szememnek és a józan eszemnek jobban hiszek.

– Na most a lényegre tapintott uram. Ez is a Soros-terv lényege. Maga Orbán Viktornak higgyen, ne a saját szemének, és a józan eszének.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét