Kerítésen innenKiemelt hírek

Miért veszélyezteti Orbán életét az igazság? – Egy repülésirányító esetei a TEK embereivel

Miért veszélyezteti Orbán életét az igazság? - Egy repülésirányító esetei a TEK embereivel

Hadházy Ákos eddig megúszta, -vagy nem vette észre!- hogy az erre hivatott magyar szolgálatok emberei vegzálják, vagy terrorizmussal gyanúsítsák meg azért, mert többször is nyomon követte Orbán Viktor repkedéseit a világban, amit szíve szerint és a kikapcsolt helyzetjelzők alapján nem tartott publikálásra alkalmasnak.

Aki viszont nem úszta meg….

Pető György bő húsz évvel ezelőtt újságíróként dolgozott az RTL Klubnál, majd kommunikációs igazgató lett a légügyi hatóságnál, később pedig a Budapest Airportnál, míg jelenleg pilótaként repül. Egykori szakmája miatt a mai napig megvannak az újságírói kapcsolatai, így sokan tőle kérnek repüléssel kapcsolatban segítséget, így olyankor is, amikor kormányközeli emberek magánrepülővel utazgatnak a világban – írta az Index.

Nem titkos információkat osztottam meg, ha valaki ennyire aggódik, hogy a privát repülései kiderülnek, akkor ne használjon magánrepülőt!

-mondta Pető kiemelve, hogy nincs különösebb motivációja, pláne nem politikai, egyszerűen csak segít, ha tud.

2015-ben kezdődött….

2015 elején elkezdett utánanézni, hogy Orbán Viktor hogyan, mivel utazhatott Franciaországba, amikor a világ vezetői Párizsban gyűltek össze a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni terrortámadást követően. A magyar miniszterelnök akkor nem Budapestre utazott vissza a jó eséllyel a Csányi Sándor által vezetett OTP-csoporthoz tartozó Air Invest magángéppel, hanem Zürichbe, ahol a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) gálájára ment. Ekkor a TEK emberei “tudatták” vele, hogy

veszélybe sodorta Orbán Viktor életét azzal, hogy információkat osztott meg a médiával az útvonaláról, sőt kiemelték, hogy ez akár terrorcselekmény előkészületének is számíthat.

2018-ban vette észre, hogy figyelik….

A családja régi házánál járt, ahol a kocsibeállót egy furgon állta el, amelynek a tetején nyáron olyan zárt csomagtartó volt, amelyet leginkább télisport-eszközök szállításakor használnak, valamint a dobozból kábelek lógtak ki és mentek be az utastérbe.

“…amikor bekopogott az ablakon, a jármű elhajtott a helyszínről…”

Később kiderült, a kocsinak nem volt eredetiségvizsgálata, okmányadatai és műszaki vizsgája sem, ráadásul a Ford furgonról készített fotón látható rendszám 2021-től egy Mazdához tartozik. A titkosszolgálat 2019 őszén ismét megkereste Pető Györgyöt, ám ezúttal nem a TEK. Bár a találkozások nem voltak fenyegetők, előfordult olyan szituáció, amikor Petőnek ki kellett adnia a kezéből az iPhone-ját.

Hogy ezután mi történt? Kattintson az Index-re!

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(A fotó illusztráció)

 

Miért veszélyezteti Orbán életét az igazság? - Egy repülésirányító esetei a TEK embereivel

About Author

Szólj hozzá!