Sorting by

×

Migráncs focisták nem játszhatnak az Európa Liga meccsen!

Aki nézi foci meccseket, rég tudja, hogy már nem csak a klubcsapatok, hanem még a világbajnokságon induló nemzeti válogatottak is tele vannak “migráncsokkal”. Ezek után elfogadható, ha egy ország hatóságai eldöntik, hogy a vendégcsapatból ki léphet pályára?

Az Újpest FC két afrikai labdarúgója nem kapott vízumot Azerbajdzsánban, ezért nem léphet pályára ma este, a Nyeftcsi Baku elleni Európa Liga-selejtezős párharc első mérkőzésén.

A magyar klub honlapjának beszámolója szerint a bevándorlási ügyintézés során probléma lépett fel, így a mali Alassane Diallo és a nigériai Obinna Nwobodo nem kapta meg a beutazáshoz szükséges vízumpapírokat, és a reggel 6 órakor indult menetrendszerinti járattal visszautaztak Magyarországra.

“Nagyon kimerítő úton vagyunk túl, rengeteget utaztunk, el is fáradtunk. Minden bonyodalom ellenére, a nehézségekkel már nem foglalkozva, minden energiánkkal azon leszünk, hogy a lehető legjobb formánkat nyújtsuk a mérkőzésen” – nyilatkozta a válogatott Nagy Dániel.

A Nyeftcsi-Újpest mérkőzés magyar idő szerint 19 órakor kezdődik.

Ilyenkor az Újpest FC csapatának nem jut eszébe, hogy szolidaritásból otthagyja Bakut és hazajöjjön? Hogy tiltakozzon a FIFA-nál, amiért az azeri hatóságok beleavatkoznak a csapat összeállításába? A focimániás Orbán miért nem telefonál haverjának, az azeri diktátornak?

(Forrás: MTI)

Kapcsolódó:

Persze, hogy nem nyomoznak az azeri pénzek után

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.