Egyre több civil szól a gyűlölet ellen, ami a kormány tervének megfelelően lemászott a plakátokról és ott riogat még a hétköznapok iskoláiban is. Eközben Orbán az ország főteréről fenyegetőzik. A felhergelt nép pedig  migráncs-vadászatra indul.
[mnky_ads id=”10551″]


Iskolapélda

Egy migráncs verekedett az iskolában…

– mondta ezt a minap egy egyházi iskola tanulója, aki mindössze még csak 11 éves – áll Tarcali Emese közösségi oldalán, majd így folytatódik:

Megkérdeztem: mi az, hogy migráncs, tudod ennek a szónak a jelentését?

Jött a válasz azonnal, a szemöldök összeráncolva, a kéz ökölbe szorulva…a kicsi gyermeki száj pedig ezt rebegte:
-–persze, hogy tudom! A migráncsok elveszik az iskolában a tízórainkat, a ruhánkat, a könyveinket, még az iskolánkat is! Éva meg Benő is migráncs! Gyűlölöm őket, ezért Marcival megtéptük mindkettőt, szerencsére segített Gyuri meg Klári is, sőt még az osztály legerősebb fiúja is a segítségünkre sietett, így jól elkalapáltuk ezeket a féreg migráncsokat! Azt kapták, amit megérdemeltek…
[mnky_ads id=”10552″]
Nagyon szomorú vagyok, mert kisgyermekek migráncsoznak, mindannyian magyarok és gyűlölködnek az iskolában. Az egyik szülővel beszéltem, aki azt mondta, hogy keresi a megoldást, miként tudnák elhagyni az országot, hiszen a gyerekét félti, aki maradandó sérüléseket szerezhet egy ilyen közegben…és most nem a fizikai bántalmazásra gondolt.
Hozzátette, ez az iskola egyházi, az állami iskolákban ettől sokkal rosszabb a helyzet…megtapasztalta, hiszen szeptemberben azért jöttek ebbe az iskolába.

Ám úgy tűnik, hogy orbán ostora elől nincs menekvés egy gyermeknek sem, a sorsukat megpecsételte a gyűlölködés, gyűlöletkeltés, frusztráció, irigység, rosszindulat, erőszak…és persze így orbán politikájának a nyomorék elszenvedői lesznek.

Migránsozó migráns – Fideszországban ilyen is lehetséges

Megtudtam azt is, hogy ebből az iskolából az idén már 19 gyermek távozott végleg… elköltöztek külföldre, ahol ma már ők is valóban( mosolygós, kiegyensúlyozott) migráncsok lettek ..és senki sem bántja végre őket.

Az ország veje meg a Fidesz kilopta a szemünket is…ez bűn. A gyermekeink egy gyógyíthatatlan, élethosszig tartó sérülést szenvednek Orbán politikája nyomán…csak halkan kérdezem meg, hogy ez milyen bűn?!

Forrás: Tarcali Emese közösségi oldala

Ez is Magyarország

Leszedték a migránsszámlálót Hódmezővásárhelyen

 

[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét