Városi kurír
A napi fontos.

Nincs más magyarázat az Orbán-rezsim eljárására: fajgyűlölet!

Orbánék összes idegenellenes érve hazug

0 383

Miért hiszi el a magyarok többsége, hogy az európai kultúrát fenyegető muszlim áradat érkezik – keresztény országokból? A hazug orbáni migránsgyűlölő propaganda mögötti tényeknek nézett utána Hargitai Miklós, a Népszava (korábban a Népszabadság) kiváló újságírója.

Nagyobbik hányaduk Krisztus-hívő!

Ha Afrika különféle kiadású vallási térképeire nézünk, azt látjuk, hogy a lakosság többsége északon mohamedán, délen pedig keresztény, ám az északi oldal nagy részét a ritkán lakott Szahara teszi ki, vagyis az afrikaiak nagyobbik hányada Krisztus-hívő – írja Hargitai Miklós a fajgyűlöletről szóló cikkében.

Orbánék összes idegenellenes érve megbicsaklik

Amikor tehát egy dél felől érkező migráns eléri a magyar határt, és ott (mindenfajta válogatás nélkül) abban az embertelen és aljas bánásmódban részesül, amelynek a kormányunk által nyíltan vállalt elsődleges célja az elrettentés – nos, amikor ezeket az embereket kerítéssel, könnygázzal, fegyverrel, kutyákkal, éheztetéssel stb. igyekszünk visszakényszeríteni oda, ahonnan jöttek, jelentős – legalább 10-30 százalékos – hányadban keresztények előtt zárjuk be a kapunkat és a szívünket, amire semmiféle erkölcsi vagy egyéb felhatalmazása nincs a kormányunknak. Egyfelől azért, mert akik kisebbségi sorból jön keresztényként, az nagy valószínűséggel valamilyen elnyomás elől menekül, és Magyarország – mint szintén a kormány szíves közléseiből tudjuk – menedéket nyújt a világ üldözött keresztényeinek. Másfelől pedig azért, mert a (bármilyen rasszhoz tartozó) keresztényekkel szemben az Orbán-kabinet összes idegenellenes érve megbicsaklik: tőlük biztosan nem kell féltenünk a lányainkat/asszonyainkat vagy a földi javainkat (hiszen ugyanazok a parancsolatok és törvények tartják a “helyes úton” őket, mint az európai keresztényeket), sem pedig a “keresztény kultúrát”, amelynek nem az európai, hanem az egyetemes kereszténység a letéteményese.”

Nem kérünk ebből!

“Valakinek ki kell végre mondania, hogy nem kérünk ebből – mert rasszizmusból nem épült még soha semmi jó ezen a világon, és mert a kényelmetlen igazság még mindig sokkal jobb a kényelmes hazugságnál” – írja Hargitai Miklós.
A szerző cikkében egy megdöbbentő esetet is említ – bár sajnos, nem fejti ki bővebben: “a párizsi magyar diplomáciai kolónia nemrég a saját feketéje helyett másik, rendes – azaz fehér – papot kért a pápától. Ráadásul úgy fogalmaztak, hogy a fekete bőrű papjuk ‘szerecsen’…”

Kapcsolódó

Keresztényüldözés Magyarországon 2018-ban – Az Orbán-rezsim sötét hétköznapjai

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ