2019.04.25. Névnap: Márk

Nincs más magyarázat az Orbán-rezsim eljárására: fajgyűlölet! 0 35

sakk

Miért hiszi el a magyarok többsége, hogy az európai kultúrát fenyegető muszlim áradat érkezik – keresztény országokból? A hazug orbáni migránsgyűlölő propaganda mögötti tényeknek nézett utána Hargitai Miklós, a Népszava (korábban a Népszabadság) kiváló újságírója.

Nagyobbik hányaduk Krisztus-hívő!

Ha Afrika különféle kiadású vallási térképeire nézünk, azt látjuk, hogy a lakosság többsége északon mohamedán, délen pedig keresztény, ám az északi oldal nagy részét a ritkán lakott Szahara teszi ki, vagyis az afrikaiak nagyobbik hányada Krisztus-hívő – írja Hargitai Miklós a fajgyűlöletről szóló cikkében.


Orbánék összes idegenellenes érve megbicsaklik

Amikor tehát egy dél felől érkező migráns eléri a magyar határt, és ott (mindenfajta válogatás nélkül) abban az embertelen és aljas bánásmódban részesül, amelynek a kormányunk által nyíltan vállalt elsődleges célja az elrettentés – nos, amikor ezeket az embereket kerítéssel, könnygázzal, fegyverrel, kutyákkal, éheztetéssel stb. igyekszünk visszakényszeríteni oda, ahonnan jöttek, jelentős – legalább 10-30 százalékos – hányadban keresztények előtt zárjuk be a kapunkat és a szívünket, amire semmiféle erkölcsi vagy egyéb felhatalmazása nincs a kormányunknak. Egyfelől azért, mert akik kisebbségi sorból jön keresztényként, az nagy valószínűséggel valamilyen elnyomás elől menekül, és Magyarország – mint szintén a kormány szíves közléseiből tudjuk – menedéket nyújt a világ üldözött keresztényeinek. Másfelől pedig azért, mert a (bármilyen rasszhoz tartozó) keresztényekkel szemben az Orbán-kabinet összes idegenellenes érve megbicsaklik: tőlük biztosan nem kell féltenünk a lányainkat/asszonyainkat vagy a földi javainkat (hiszen ugyanazok a parancsolatok és törvények tartják a “helyes úton” őket, mint az európai keresztényeket), sem pedig a “keresztény kultúrát”, amelynek nem az európai, hanem az egyetemes kereszténység a letéteményese.”


Nem kérünk ebből!

“Valakinek ki kell végre mondania, hogy nem kérünk ebből – mert rasszizmusból nem épült még soha semmi jó ezen a világon, és mert a kényelmetlen igazság még mindig sokkal jobb a kényelmes hazugságnál” – írja Hargitai Miklós.
A szerző cikkében egy megdöbbentő esetet is említ – bár sajnos, nem fejti ki bővebben: “a párizsi magyar diplomáciai kolónia nemrég a saját feketéje helyett másik, rendes – azaz fehér – papot kért a pápától. Ráadásul úgy fogalmaztak, hogy a fekete bőrű papjuk ‘szerecsen’…”

Kapcsolódó

Keresztényüldözés Magyarországon 2018-ban – Az Orbán-rezsim sötét hétköznapjai

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − három =

Legfrissebb cikkeink

aprilis

Április szülöttei függetlenül attól, hogy a Kos, vagy a Bika jegyében jöttek-e a világra, minden nehézségen könnyen keresztülgázolnak, ráadásul szeretik …

Tizenöt éves csúcsra emelkedett a foglalkoztatottság az Európai Unióban tavaly, és a huszonnyolc tagállam közül tizenhárom már elérte a 2020-ra …

alhir

Akinek nem volt ideje, akit elragadott a munka heve, vagy pihent egy jót, de mégis kíváncsi, hogy mi történt ma, …

lazar

Az ex mindenminiszter múltba révedt és elmesélte, hogy volt főnöke egy éltre ellátta őt jó tanácsokkal. Ez lebegett a szeme …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Nincs más magyarázat az Orbán-rezsim eljárására: fajgyűlölet!!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/migrans_orbn_rezsim-fajgyulolet/