BulvárKiemelt hírek

Miheztartás végett, itt a hét első horoszkópja

Ez a 6 csillagjegy tényleg utálja magát? Különben miért tenne ilyet?
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Sokak szerint a hétfő a hét leg “undorítóbb” napja, de ha pozitívan közelítesz hozzá kiderül, hogy éppen ellenkezőleg, hiszen ez a nap a mindenkori újrakezdés lehetőségének a szimbóluma, ezért is különösen fontos a mai horoszkóp.

Kos

A helyzet egy másik szemszögből nézve talán nem is olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolta. A lényeg, hogy alaposan gondoljon át mindent, és tervezze meg előre a dolgokat. Ha nem hanyagolja el a felkészülést, akkor biztos, hogy nem érik majd kellemetlen meglepetések és képes lesz kezelni a problémát. Bővítse az ismerősei és a barátai körét. Ha buliba invitálják, akkor fogadja el a maghívást. Mindig jól jön az embernek, ha új kapcsolatokkal bővítheti az ismeretségi körét. Még az is lehet, hogy rálel a lelki társára közöttük. Rá fog jönni, hogy már elkésett a projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább

Bika

Ha szeretne változtatni valamin, akkor ne féljen kimondani a véleményét. Ne másoktól várja, hogy megoldják ön helyett a problémáit, mert azzal csak zavarba hozza őket. Ha nem mondja meg pontosan, hogy mit akar, akkor mások pont ugyanúgy bánnak majd önnel, mint korábban. Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így “megfertőzheti” őket is a jó kedvével.
Ne halassza el másnapra, amit ma is megtehet. Minél hamarabb letudja a feladatait, annál több ideje marad más tevékenységekre. Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát másnapra is.

Ikrek

A magánélet és a munka terén is sikeres lesz, és egy kellemes szeret teljes este vár önre. Ne féljen kimutatni az érzelmet és megosztani a gondolatait a párjával.
Kellemes nyugodt légkörben töltheti el otthon az estéjét, ha sikerül az iskolai, vagy a munkahelyi gondokat maga mögött hagynia.  Ne becsülje alá a dolgok jelentőségét.
Akkor se hanyagolja el a személyes higiéniáját, ha fáradt hozzá. Egy nap még kieshet, de ha több napig elhanyagolja magát, az semmi jóra nem vezet. Figyelmeztet a horoszkóp.

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Valaki a családjában komoly problémákkal küzd, viszont eltitkolja azokat a többiek elől. Segítsen neki a titka megőrzésében, mert később viszonozni fogja ezt a szívességet önnek.
Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd, legalábbis a horoszkóp szerint.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!