Juszt László: Miklós, úgy hiszem téged is elért a hatalmi téboly, ami menetrendszerűen megfosztott a tisztánlátástól!

Kásler Miklós a héten adott interjújában értékelte Magyarország Covid-vírus kezelését. A mondottakból úgy tűnik, egészségügyért is felelős -ja, már csak papíron– miniszterként az elmúlt egy évet álomvilágban élte, ami nem túl bíztató ránk nézve. Olvasatában minden a lehető legjobban történt, újra “legország” vagyunk, már nem csak Európában, de a világon is.

Klinikai eset…., vagy?

„Mindenekelőtt megemlíteném azt, hogy rendkívül pontosan és helyesen döntött a kormány a járvány egész időszakában, ami azt jelenti, helyes volt a felismerés, hogy világjárványról van szó, a WHO ezt csak márciusban jelentette be, de az operatív törzs létre jött január 31-én, messze-messze egész Európa előtt”

– nyilatkozta Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője hétfőn a Hír TV-nek.

Kásler szerint ennek folyománya volt, hogy a járvány első fázisát „összehasonlíthatatlanul jól” vészelte át Magyarország, illetve „a járvány egész folyamatában helyes döntések voltak, helyes helyzetmegítélés történt, jól ítéltük meg a magyar egészségügy állapotát, jól ítéltük meg az orvosaink felkészültségét, nővéreink humanitását”.

„Nem tudok mondani visszatekintve az egy évre egyetlen egy olyan körülményt se, amit ne helyesen ítéltünk meg volna”

– tette hozzá.

Közel 30 ezer áldozat – Nekem hisztek, vagy a szemeteknek?

„A magyar emberek mindig rendkívül értelmesen reagáltak az eseményekre és megértik azt, hogy most már nem csak a környezetük egészségéről van szó, de a saját egészségükről is”

– reagált az oltási ütem lassulásával kapcsolatos kérdésre. A politikust arról is kérdezték, hogy a járvány alatt akadozó ellátások miatt vajon mennyi idő alatt hozhatja be az egészségügy a lemaradást, erre Kásler Miklós úgy felelt:

„Én nem is úgy gondolom, hogy akadozott volna, hanem rendkívül tervszerűen, mindig a járvány megfelelő fázisához igazodva működött, soha egyetlen egy másodpercig nem szünetelt semmilyen sürgősségi ellátás”

Juszt László közösségi oldalán reagált Kásler szürreális –hazug– dicshimnuszára

“Nem hittem a szememnek, amikor egykori barátom, Kásler Miklós tegnap azt nyilatkozta, hogy

“A járvány egész folyamatában helyes döntések voltak, helyes helyzetmegítélés történt, jól ítéltük meg a magyar egészségügy állapotát.”

Miklós, úgy hiszem téged is elért a hatalmi téboly, ami menetrendszerűen megfosztott a tisztánlátástól. Segítek, hátha még visszafordulhatsz erről a semmibe vezető útról.

  • Rendkívüli jogrend – közben az iskolák nyitva maradtak. Hogyan? MIért?
  • Annyira hittél a gyerekek “érinthetetlenségében”, hogy megtiltottátok az igazgatóknak a digitális oktatásra való átállást. (Nem érzel itt valamiféle hasonlóságot Csernobil kezelésével?)
  • Beszereztek 16.000 lélegeztető gépet, miközben pontosan tudod, hogy nincsen hozzá személyzet.
  • Leállítod a menetrendszerinti műtéteket. Akik emiatt haltak meg nincsenek a statisztikáidban… Igaz közben Te jól eltöltötted az időt Mátyás csontjaival.
  • A vírus először a szociális és egészségügyi intézményekben terjedt. Ehhez képest Karácsony elleni kampányt szerveztetek belőle a Pesti úti idősek otthonára koncentrálva. Ez összefér az orvosi esküvel?
  • 2020 szeptemberében már az utca embere is tudta, hogy nem fogjuk elkerülni a következő hullámot. Miért csak novemberben léptél? Tudod ezen a ponton jutott az eszembe a legnagyobb magyar orvos, dr. Bubó: “Jó, ha minél többen kapják meg a bajt, mert annál nagyobb lehet a gyógyultak száma.”
  • Január közepén már teljesen tiszta volt hogy jön a brit mutáns, Te meg ahhoz asszisztáltál, hogy egy teljesen értelmetlen “nemzeti konzultációval” hülyítsétek az embereket.
  • Csak Te nem akartad észrevenni, amit már mindenki tudott az egészségügyben, hogy nem baj, hanem tragédia volt az mocsok iromány, a “jogviszony szerződés”, ami miatt több, mint ötezer egészségügyi dolgozó hagyta ott a munkahelyét.
  • A kórházi ágykiürítést is hibátlan lépésnek gondolod? Amit először hevesen tagadtál, majd elismerted, de a magyarázattal a mai napig adós vagy.
  • A vakcinákról már nem is beszélek. Csak remélni merem, hogy abban a mocskos történetben nem voltál/vagy benne…

Mégegyszer gondold meg mit mondtál:

“A járvány egész folyamatában helyes döntések voltak, helyes helyzetmegítélés történt, jól ítéltük meg a magyar egészségügy állapotát.”

Egyszerűen nem fogom fel, hogy hogyan mondhatsz ki egy ilyen mondatot amikor a Te statisztikáid szerint is 30.000 honfitársunk halt bele ezekbe a helyes döntésekbe, ebbe a helyes helyzetmegítélésbe?

(Kénytelen voltam leírni, mert valószínűleg mi már ebben az életben nem fogunk beszélgetni.)”

 

miklós

One thought on “Juszt László: Miklós, úgy hiszem téged is elért a hatalmi téboly, ami menetrendszerűen megfosztott a tisztánlátástól!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük