Mikor és kik ölik meg a diktátort? – Putyinnal saját tábornokai végezhetnek

Ha Putyin utasítást adna a nukleáris fegyverek bevetésére, a parancsát nem teljesítenék tábornokai. Akár végezhetnek is a diktátorral – állítja egy szakértő.

A végső kétségbeesés határán

Az orosz elnök hét elején tartott állami beszédében burkolt fenyegetést tett az atomfegyverek bevetésére Ukrajnában zajló háborújához, amely során megerősítette azt is, hogy 300 ezer tartalékos katonát fognak besorozni, és bevetni az ukrajnai háborúban. A legtöbbek szerint Putyin ezen lépései már a végső kétségbeesés jelei. Az azonban nem nem világos, hogy az orosz elnök blöfföl-e, vagy érti-e valójában saját helyzetének veszélyét a nukleáris támadás elrendelésével.

A diktátor és a valóság

„A lényeg az, hogy Putyin el van szigetelve a valóságtól”

– mondta a helyzet kapcsán Peter Duncan professzor, a Daily Expressnek

. „Egyszerűen nem érti sem Oroszországot, sem azt, hogy mit gondolnak az emberek az országában, sem azt, hogy mit gondolnak az emberek külföldön, vagyis mindenhol. És ezért követ el hibát a másik után”

– tette hozzá a szakértő.Duncan professzor kifejtette, hogy Putyin szövetségesei és a biztonsági szolgálata szándékosan félrevezették őt az orosz hadsereg ukrajnai harcaival kapcsolatban, mert szerinte

„Még mindig ez a régi probléma, hogy az emberek félnek megmondani neki az igazat, ezért egyszerűen nem tudja, mi folyik körülötte.”

Az igazság pillanata a következő oldalon!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse