Sorting by

×

Miközben a “nagyok” vonulnak és tüntetnek, a “Kétfarkúak”….

A kormány támogatói, az utolsó szakaszon élükön magával Orbán Viktorral “nagy menetelés” után megérkeztek a Kossuth térre, az egyesült ellenzék pedig gyülekezik a Budán, a Műegyetem előtt, a “Kétfarkúak” a menekülthullám centrumában, a Nyugati-téren, a háborús válság kezdete óta működtetett sátruk köré szervezték – a tőlük megszokott módon- nagyon is praktikus ünneplésüket.

Adakozz!

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) adománygyűjtő “bulit” tart a nemzeti ünnepen, a Nyugati pályaudvarnál.

Közösségi oldalukon közzétett felhívásukban azt írták:

“Nem lehet méltóbb módon ünnepelni március 15-ét, mint egy adományokat fogadó bulival, ahol zenészek kísérik muzsikával a munkát a menekültek megsegítésére létesített sátrukban.”

A szervezők “pakoljunk és táncoljunk egyet, mert ez Petőfinek is tetszene” szlogennel várják a résztvevőket a délutáni rendezvényen, amelyre több fellépőt várnak. Az MKKP emlékeztetett:

a Nyugatinál hetek óta 0-24 órában működik az MKKP Help sátra, és néhány napja a Keleti pályaudvarnál is jelen vannak.

Honlapjukon folyamatosan várják a felajánlásokat az Ukrajnából menekülőknek, elsősorban plédeket, matracokat, tartós élelmiszereket, orvosi segédeszközöket, így fájdalom- és köhögéscsillapítókat, valamint tisztálkodó- és takarítószereket is. A párt azt is megemlítette felhívásában, hogy eddig csaknem ezren jelentkeztek náluk ügyeletesnek, autós segítőnek, fordítónak vagy szállásadónak. Úgy fogalmaztak:

“Nagyon klasszak vagytok! Simán kiszabadítjuk Táncsicsot!”

A Kutyák persze nemcsak a saját sátruknál vannak ott

Egy vendégművész a békemeneten

kétfarkuak

Kapcsolódó

 

Miközben a "nagyok" vonulnak és tüntetnek, a "Kétfarkúak"....

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.