Új autó, régi pályák, boldogan a célban, kezdhetném így a bevezetőmet a 21. TAXI4 Mikulás Rallye 2017 után. Interjú Juhász Csabával.– Ismét testvéreddel, Zsoltival vágtál neki a hat gyorsot magába foglaló Mikulás Rally-nak. Várpalota-Kismező, első gyors, első tempós kanyarok. Aztán még jött öt szakasz, és a szervizparkban fogadtalak benneteket. Csillogó szemek, boldogság látszott rajtatok. A kocsin harcban szerzett “sebek” mutatkoztak, de a verseny a célban ér véget. Miként is értékeled életed első összkerekes, nagyvérű autójával teljesített murvás versenyét?

– Sajnos az első gyorsaságin szembe jött egy fel nem írt lassító! Ilyet még életemben nem hibáztunk. Nem is tudtam palástolni a meglepetésemet, úgyhogy neki is mentünk a gumiknak. Onnan felcsúsztunk egy kicsit a domboldalra. Letolattunk és mentünk is tovább, de a jobb első kerék nagyon rázott, ezért lassabb tempóban lejöttünk a pályáról.
Etapon megálltunk megnézni a sebeket az autón, megállapítottuk, hogy az autó még harcképes. Kicsit kisebb lendülettel folytattuk a versenyt, mert a cél az volt, hogy minél több tapasztalatot szerezzünk az autóval.

A harmadik szakaszon kaptunk egy jobb hátsó lassú defektet, ezért le kellett cserélnünk a gumikat a szervízben. Sajnos nem volt több puha keverékű gumink. Innentől közepes keveréket használtunk, ami nekünk egyáltalán nem működött. Sokat csúszkáltunk és nem tudtunk javítani az időkön. Összeségében még így is jól éreztük magunkat és sok értékes tapasztalatot szereztünk.

A következő állomás a Szilveszter Rallye lesz

– Legközelebb hol láthatunk versenyezni?

– Következő állomás a Szilveszter Rallye lesz, ahol ismét a testvérem, Zsolti fogja diktálni az itinert és ezzel a Mitsubishi EVO X-el fogunk rajthoz állni.

Hajósi MiklósHOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét