Városi kurír
A napi fontos.

Mikulás üzenete a sok morgolódó magyarnak: csak virgácsra számíthattok….

... többet nem érdemel az az ország, amely elviseli, hogy több mint nyolc éve egy kollégiumi férfi brancs foglyul tartja.....

0 555

A Mikulás úton van, üzenetét tolmácsolom: “Ne várja senki Magyarországon, hogy Orbán a nyugati hatalmak “eltakarítják” majd az útból. Ezt csak a magyar emberek tehetik meg akkor, ha képesek lesznek –ki tudja mikor-  olyan erőt mutatni az “örökös “miniszterelnökkel szemben, hogy fülét-farkát behúzva elsunnyog keleti cimborájához, a nagy orosz medvéhez.”

A felföldi Mikulás elmondta, hogy sok magyar kérte, segítsen Orbán leváltásában.

A mikulás azt kérdezte tőlem, hogy vajon a karácsonyi vásárokban vannak-e többen a fővárosban, vagy a Parlament előtt, ahol a CEU elüldözése ellen tiltakoznak a demokráciára kényes választók. Jómagam ugyan már nem Budapesten élek, de nyugodtan válaszolhattam: a karácsonyi vásárokban egymás hátán vannak a magyarok, vásárlási láz kapta el többségüket, nagy részük azt sem tudja, hogy a CEU-t eszik, vagy isszák.

Kedves barátom, – így a nagyszakállú – ha titeket nem zavar, hogy 1943-óta Európában először a ti hazátokban “tiltanak” be egy egyetemet, akkor rajtatok nem lehet segíteni.

Lázár János: A kormány Mikulása bőkezű volt…. – a nyugdíjasok erről másként vélekednek

Ha képtelenek vagytok saját érdekeitekért megküzdeni,

ne adj Isten kimenni az utcára, így én mit tehetek? Üzenem a sok-sok morgolódó magyarnak, hogy csak virgácsra számíthatnak, mert többet nem érdemel az az ország, amely elviseli, hogy több mint nyolc éve egy kollégiumi férfi brancs foglyul tartja, bohócot csináljon belőle.

Nem jöhet a Mikulás

Ne a közösségi oldalon osszátok az észt, hanem álljatok fel a gép elől, és tegyétek amit egy szabadságszerető nemzetnek tennie kell! A sült galambot ne várjátok, a világon semmit sem adnak ingyen!

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ