Hajlandó visszafizetni azt a 130 ezer dollárt, melyet a hallgatásért kapott Stormy Daniels. A még mindíg mutatós külsejű pornósztár 2006 után került szorosabb kapcsolatba Donald Trumppal. Akkoriban várta Trump neje, a szép Melania közös gyermeküket, Baront. És állítólag nagyon megsértődött…
[mnky_ads id=”10551″]

Igazában azonban maga Trump kapta fel a vizet,

amikor a Stormy Daniels művésznévre hallgató pornósztár, akit valójában Stephanie Cliffordnak hívnak, egy pletykalapban kitálalt kapcsolatukról. Nem fogta magát különösen vissza, amikor Trump szexuális aktivitását ecsetelte. Meglehetősen egyértelműen utalt rá, hogy az USA elnöke ezen a téren távolról sem oly sikeres, mint amilyennek mondja magát!
[mnky_ads id=”10552″]

2016-ban Trumpnak eszébe jutott: mi lesz, ha a pornósztár újra megkeresi a sajtót? Vajon a választópolgárok hogy fogadnának egy ilyen feltáró vallomást? Megbízta ügyvédjét, Michael Cohent, hogy intézze el az ügyet. Az ügyvéd alá is íratott egy szerződést a pornósztárral. Eszerint a nő 130 ezer dollárt kap azért, hogy hallgasson. Ha mégiscsak beszélni kezd, akkor egymillió dollárt köteles fizetni!

Ezt a 130 ezer dollárt akarja most visszaadni a pornósztár. Ugyanis egy tucat érdeklődő jelezte: hajlandó akár kifizetni egymillió dollárt is, csak mondjon valamit Stormy Daniels a Fehér Ház jelenlegi uráról! A macsó szerepet játszó Trump nincsen könnyű helyzetben: sem családja, sem a közvélemény nem fogadna szívesen egy őszinte feltáró vallomást. A kritikus sajtó azonban hajlandó lenne nagy pénzt megadni azért, hogy a pornósztár részletesen ecsetelje: milyen is Donald Trump az ágyban.

Lengyel Miklós

Globoport

Kapcsolódó:

Trump-portré, ahogy a művész látja!

[mnky_ads id=”4666″]
[mnky_ads id=”4670″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét