Milyen plasztikai beavatkozástól lesz a “bukásból zseniális helytállás”? – Demcsák Zsuzsa rendesen benézte….

Nagy gáz lehet a TV 2 nézettségével, mert a héten indult MasterChef VIP gigashow feltehetően nem nyerte el a nézők tetszését. Ugyanis, ha belekukkantottak volna az adásokba, biztosan nagy visszhangja lenne a másodikként kiesett, saját szakácskönyvvel is büszkélkedő Demcsák Zsuzsa csúfos szereplésének.

Nem kell mindenkinek konyhatündérnek lenni de….

Belátva, hogy a szebb napokat megélt ex műsorvezetőnek szüksége volt valamilyen lehetőségre ahhoz, hogy visszakerüljön a képernyőre, azt gondoljuk, nem volt a legjobb választás egy főzőműsorban látni a megoldást.

Demcsak
Konyhatündér?

Azon kívül, hogy elég problémás, ha egy szakácskönyvet jegyző celebről kiderül, hogy köszönőviszonyban sincs a konyha rejtelmeivel, nincs otthon a fűszerezés csodájában és az alapételek elkészítésének hogyanjával is hadilábon áll. Mindezek után még arra is rá kell jönnie a nézőnek, hogy a finom célzásokat sem érti.

Koncepció, vagy valami más?

A műsor felépítésének köszönhetően, miután a séfek megkóstolták az eléjük tálalt produktumot és véleményezik azt, lehetőséget kap a delikvens, hogy levonja a tanulságot a hallottakból. Demcsák Zsuzsának hiába jelezték finoman a hozzáértők, hogy nem tud főzni, ő minden megszólalásuk után azt a következtetést vonta le, hogy megdicsérték, mert remeket alkotott.

Tisztában vagyunk vele, hogy ez is csak egy műsor, kell bele olyasmi, amiről aztán napokig cseverésznek a népek és másnap is odavonzza a képernyő elé a megcélzott polgárt. Az mégsem kerek, hogy miért égette magát szénné a volt tévés, miért ment bele ilyen eleve vesztő helyzetbe.

Azt előre lehetett tudni,

– hiszen a forgatásnak már régen vége, amit a képernyőn lát a nagyérdemű, az felvett, megszerkesztett anyag – hogy Demcsák ezzel a produkciójával nem tudja megalapozni méltó visszatérését. Csak arra tudunk gondolni, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott., ami megéri, hogy ilyen súlyos megaláztatásnak is kitegye magát.

Demcsák egyébként, ha a saját egója helyett figyel kicsit többiekre is, meglelhette volna azt az utat, amin jókedvvel, arcvesztés nélkül  kerülhet ki a műsorból, ahogy tette azt az előző napon Pindroch Csaba.

Tényleg van az a pénz?

A kiesés után, amihez egy felismerhetetlen paprikás csirke-utánzat elkészítése segítette hozzá, ezt nyilatkozta:

„Amit az ember elkészít hetente egyszer, azzal nem hibázhat, azt gondoltam… nagyon jó emberekkel főzhettem együtt, ennek nagyon örülök, még úgy is, hogy ez egy rövid kirándulás volt az életemben”

Drága Zsuzsa! Két eset lehetséges: vagy igaz, amit mond, akkor minden elismerésünk azoké, akik elfogyasztják a remekművét, vagy elszámolta magát, és a hét évtizedet jelent. Egyébként valóban csak az nem hibázik, aki tétlen, ez pedig Önre egyáltalán nem jellemző.

Visszanézhető videókat ide kattintva talál.

Hasonló

Mi a közös Marsi Anikóban és Demcsák Zsuzsában?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük