Mimagyar jövőnk fényesebb, mint láncnál a kard! “Közhírré tették, hogy 2026-ra nekünk lesz a térségben a legerősebb hadseregünk!”

hadsereg
fotó: pixabay

A közép-európai térség legjobb haderejévé kell válnia a Magyar Honvédségnek – mondta a honvédelmi miniszter az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában. A mi kis top hadseregünk!

Évértékelő és feladatmegszabó értekezlet

Benkő Tibor, aki kedden tartotta éves értékelő és feladatmegszabó értekezletét, az M1-en úgy fogalmazott: a honvédség a katonák egyéni felszerelését és a haditechnikai eszközeit egyaránt modernizálja.

Tartalékos katonai szolgálatra kényszerítik a minisztériumokból kirúgott tisztviselőket

A miniszter kiemelte:

nem szabad azzal foglalkozni, hogy a lemaradást pótoljuk. Előrébb kell tekinteni, olyan innovációt kell bevonni a Magyar Honvédség fejlesztésébe, amely a jövő kihívásainak megfelel

– mondta, példaként említve, hogy a kibertérben is kutatás-fejlesztésre van szükség.

Megsértődne, ha alkalmatlan lenne katonának? Németh Szilárd “élethosszig tartó” behívhatóságról álmodik?

Tudományos helyett kiberakadémia – jelentsen ez bármit is!

Ezért is hozták létre a kiberhadműveleti központot a Magyar Honvédségben, s folyamatban van a kiberakadémia megalakítása.

Orbán befosatás-terve

Benkő Tibor leszögezte:

olyan honvédséget kell építeni, amely az ország védelmi képességét szolgálja. Olyan képességet kell fejlesztenünk, amely Magyarország biztonságát szolgálja.

A miniszter a feladatok közül kiemelte a fiatalok megszólítását, amelynek egyik fontos eleme a honvédségi életpályamodell felvázolása.

Az ovisok géppisztollyal kergetik a terroristákat? – jövőre bármi előfordulhat

Magyar kézbe magyar fegyvert! – kösz, én lemondok róla…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.