Min csodálkozik Müller Cili néni?

Komolyan mondom, egyre fölháborítóbb, amit az országos tisztifőorvos, Müller Cecília művel.  Az idős hölgy szakmai hitelét már közel egy éve elvesztette, amikor is arról beszélt, hogy az egészségeseknek nem kell maszkot hordani, mert akkor éppen nem volt elég maszk. Majd amint Orbán fürkészei beszerezték azt, ő lett az első számú élharcosa a száj és orr eltakarásnak.

Jön az “angolkór”, na nem az, hanem ez

Az egész világ hetek, mit hetek, hónapok óta harsogja, hogy rajtunk ütött a Covid angol változata, ami még keményebb kihívás az emberiségnek, mint az alapváltozat. Cili néni is tett róla említés néhány hete, hogy itt van, azóta azonban hallgatott. A napokban viszont visszatért a témára és csodálkozó nagy szemekkel mesélt róla, mintegy azt sugallva, hogy mi, magyarok a csodás védekezésünknek köszönhetően akár meg is állíthattuk volna a határnál a rosszindulatú angolt.

Mire ez a nagy csodálkozás, főorvos asszony? Hiszen tudnia kellett, -mert ha nem, az az igazán nagy baj- hogy ami az egész világot ellepi, az elől mi sem bújhatunk el itt Európa közepén.

Lehetséges, hogy feladva szakmája legalapvetőbb ismereteit, inkább bízott Orbán Viktor spirituális erejében, amivel minden bajtól megvédi az országát, mint a tudományban?

A fentiek persze álkérdések, hiszen tudjuk, hogy Ön is tisztában van a járvány terjedésének módjával, csak éppen az a fránya szervilizmus rántja be időről-időre a mocsárba, pontosabban az, amikor -mint oly sokan mások is- igyekszik túlteljesíteni, mert elhiszi, hogy már képes a lehetetlenre, a főnök fejével gondolkodva kitalálni, mit szeretne hallani.

Műller

Drága Cili néni!

Eszébe ne jusson elhinni, hogy már tudja követni a főnök gondolatmenetét! Hogy tudná, amikor ez az attrakció, mint azt az utóbbi hónapok kormányzati kapkodása is bizonyítja, még magának Orbán Viktornak se’ sikerül a mindig.

Kézbe tehát a nyunyókával és mehet továbbra is nap-nap után a nagyis csivit!

Cili néni a csúcson

 

Müller

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Min csodálkozik Müller Cili néni?

  • 2021.02.14 - 12:49
    Közvetlen hivatkozás

    Borzasztó ez az öregasszony, jobb lenne ha inkább a templomban prédikálna , de szerintem ott sem felelne meg, mert Isten figyeli és az sem birja ezt a sok hazugságot ami a száján kijön,szegény vidéki gerinctelen parasztasszony eladta magát az OV ördögnek. igy maga is a pokol tüzén fog égni….

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük