Minden csillagjegynek van egy gyenge pontja… – A tiédet telibe találta?

Minden csillagjegynek van egy gyenge pontja... - A tiédet telibe találta?
illusztráció: pixabay
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Oroszlán

Van valami, amire az Oroszlán nem tud nemet mondani. Ez pedig a vásárlás. Nagyon spirituálisak tudnak lenni gondolkozásban, de ugyanakkor nagyon materialisták is, és még a vallásukat is tárgyakkal, anyagi dolgokon keresztül fejezik ki, legyen az egy kép, ékszer, kereszt, tetoválás, vagy egy szobor a Buddháról. Mivel az Oroszlán imádja a bőséget, ezért nincs olyan, hogy valamiből elég lenne, és ha ez párosul anyagi szükségleteivel, akkor az vásárláshoz és új dolgokhoz vezet. Sok-sok új dologhoz! Az egyik legveszélyesebb dolog számára, amivel találkozhat, az egy hitelkártya.

…kedded pedig így néz ki…..

Önre törhet ma az az érzés, kedves Oroszlán, hogy karrierje és pénzügyei bizony nem igazán alakulnak úgy, ahogy azt szeretné, sőt kifejezetten negatívnak ítélheti az utóbbi időszak mérlegét. Ettől az érzéstől pedig pánikba eshet és depressziós, valamint frusztrált lehet. Ne essen abba a csapdába, hogy csak azért, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ön szeretné, összezuhan, hiszen azzal még kevésbé fognak jóra fordulni a dolgok. Inkább üljön le és gondolja át, mit tehetne azért, hogy pozitív irányba fordítsa ügyeit.

Szűz

A Szűz gyenge pontja, amit nem tud kezelni, az a toxikus kapcsolatok, vagyis az olyanok, amik károsak az életére és lelki állapotára, mégsem tud kilépni belőlük. A Szüzek jegy szülöttei nagy szívvel lettek megáldva. De éppen ezért könnyen áldozatai lehetnek egy rájuk nézve romboló kapcsolatnak.

…kedded pedig így néz ki…..

Kedves Szűz, Úgy tűnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tűnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Mérleg

Függnek a szerelemtől! Az egyenlőség és harmónia örökösei, szóval menthetetlenül hisznek abban, hogy valaki a tökéletes társuk, aki kiegészíti őket. És ezt mindenáron keresik. Ezzel csak egy probléma van; sokszor magába a tökéletes szerelem ideájába lesznek szerelmesek, és becsapják magukat, ami csalódáshoz vezet.

…kedded pedig így néz ki…..

Saját pénzügyi helyzetét tekintve meglepő, de pozitív híreket kaphat, mely lehet akár egy jó befektetés a vártnál is jobb hozama, vagy egy nem várt, de annál nagyobb fizetés emelés, ami a mostanában ön körül végbement munkahelyi változásoknak is betudható. Lehet, hogy lesznek olyan rosszakarói, akik majd meg akarják győzni a jó hír hálátlanságáról, de ne higgyen nekik, a siker most az ön pártján áll.

Skorpió

Ha Skorpió vagy, valószínűleg túl sok tévét nézel. Azok a műsorok, amik a realitást imitálják, mint a vetélkedők és reality showk, a gyengéid. A Skorpió szereti a szenvedélyt és versengést. Az életben ez az előnyére is válhat, de ha talál valamit, ami megadja neki ezt az érzést, annak könnyen a függőjévé válik.

…kedded pedig így néz ki…..

Tény, hogy azon kevesek közé tartozik, kedves Skorpió, akik nem félnek kimondani, amit gondolnak, s ez bizony sokakban kelthet néha ellenérzést. Mindazonáltal, ne hagyja, hogy az efféle hangok tartósan megváltoztassák, hiszen kellenek a világnak az olyan, akik, ha kell, bátran ki merik mondani az igazságot!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

1 Response

  1. Halter Boglárka szerint:

    A párom Nyilas rá teljesen igaz.
    Én Kos vagyok rám egyáltalán nem.
    Kávé,Tea nem szükséges, de csokoládé nélkül nem bírnám ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.