Minden csillagjegyre más történet vár – Nézzünk bele a hét jövő-kútjába

Intellektuálisan serkentő hétnek néz elébe valamennyi csillagjegy. Sokan fontolgatják új tanulmányok megkezdését, új képességek megszerzését. A karrier és a kereseti lehetőségek szerepe előtérbe kerül. Sok csillagjegy vet számot az életével, céljaival. Lássuk, hogy erre a hétre mit ígérnek nekünk a csillagok.

Kos

Az elkövetkező egy hétben a Merkúr szemben lesz a csillagjegyeddel, amely segíteni fog abban, hogy megmagyarázz és tisztázz bizonyos dolgokat egy közeli baráttal vagy a pároddal. Szintén alkalmas az idő arra, hogy konzultálj egy szakértővel, bármilyen témát illetően. Romantikus kapcsolatod problémáival is fontos, hogy őszintén foglalkozz. Mentális stimulációra lesz szükséged, amelyre rá is találsz érdekfeszítő beszélgetéseidben.

Bika

Az elkövetkező héten készen állsz rá, hogy felgyűrve ingujjadat, aktívan és hatékonyan végezd el feladataidat. A szellemi munkára is alkalmas lesz az időszak, hiszen sokkal figyelmesebb leszel a részletekre, mint máskor. Örömmel fogsz tervezni, mivel az elkötelez és közelebb visz célodhoz. Állj ellen a kísértésnek és ne kritizálj másokat. Ha aggodalmad akad az egészségeddel kapcsolatban, első körben az étkezéseden kellene változtatni.

Ikrek

Szerencsés vagy, ugyanis a Merkúr a jegyed legszórakoztatóbb szektorán halad keresztül, esélyt adva neked, hogy kreatív módon fejezd ki magad mások számára. Szívesen kötöd le az elmédet mentális játékokkal, kihívásokkal, különösen olvasással és írással kapcsolatosan. Szívesen és szellemesen vicceled majd meg a barátaidat. Mivel mindennek ára van, ennek a túláradó örömnek és jókedvnek az lesz, hogy aligha tudsz majd figyelni arra, mit akarnak közölni veled mások.

Ezt sem árt tudni!

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Különös figyelmet fordítasz az otthoni dolgokra, a családodra, a szeretteiddel való kapcsolatodra. Sokat gondolsz vissza a múltadra, gyerekkori emlékeidre. Az is feltűnhet, hogy a múlt eseményei milyen nagymértékben befolyásolják a jelenedet. Eltökéled, hogy helyrehozol olyan hiányosságokat és ballépéseket, amelyekkel mostanában nem akartál foglalkozni. Egy idősebb családtaggal való beszélgetés jelentős hatással lesz rád.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse