Minden csillagjegyre más történet vár – Nézzünk bele a hét jövő-kútjába

Oroszlán

Az elkövetkező egy hetet nagyon felgyorsultnak fogod érezni, akárcsak a többi veled közös csillagjegyben született. Sok megbeszélés munkahelyen és/vagy azon kívül, új ismeretségek születése és kisebb-nagyobb utazások is tarkíthatják a napjaidat. Mindamellett intellektuális elfoglaltságokon is részt vehetsz, ami azt jelenti, hogy talán írni vagy tanulni fogsz valami újat. Határozottan nemlaza hét nap áll előtted.

Szűz

Sokat fogsz gondolkozni rajta, hogy mi is hordozza a legnagyobb értéket számodra. Anyagi, szellemi vagy spirituális dologról van szó? Valami azt súgja neked, hogy ezt az értékszemléletet meg kell osztanod valaki mással is. Emellett az anyagiak is sokat foglalkoztatnak. Pénzkereseti lehetőségeket veszel számba, aminek gyakorlatba ültetése talán nem is vár tovább, mint október

Mérleg

A Merkúr október 2-ig a jegyedben lesz, amely nagy vágyat kelt benned, hogy kifejezd a látásmódodat mások számára. Úgy érzed majd, hogy képes leszel beleadni mindent, hogy elmondd, amit akarsz és meglehetősen meggyőző is leszel. Az elméd egyik ügyről a másikra nyargal majd, kifejezetten gyorsan. Mindamellett önmagadra is remek rálátásod lesz. Az utazás gondolatával is eljátszol, még ha nem is messzire, csak országon belül. Egy gyors kirándulás lehet a legkedvezőbb számodra. Remek idő lesz szerződések megírására, megállapodások megkötésére, hiszen az elméd nagyon tiszta lesz.

Tudj meg méh többet magadról!

Skorpió

Te vagy a legtitokzatosabb jegy, és ha ez egyáltalán még lehetséges, az elkövetkező héten ez még inkább fokozódni látszik. Úgy döntesz, hogy a véleményedet megtartod magadnak, senkivel nem osztod meg, még akkor sem, ha kellene. Előnyödre legyen, sokkal jobban tudsz majd kapcsolódni személyiséged rejtett zugaihoz. Elgondolkozol, hogy merre is tartasz az életedben és kell-e változtatnod valamin. Talán egyedül vágsz bele egy nagyszabású projektbe. Örömmel veszed magad körül a nyugalmat és a csendet és merülsz el elméd mélységeibe.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse