Minden fideszesnek kötelező olvasmány! – szívszorító tűzoltóközlemény

Sok, egyenként is megrendítő hír került napvilágra a héten, volt szó drasztikus orvoshiányról, nővérek tömeges felmondásáról, tanárhiányról, ami kétségessé teszi a közoktatást, de a képzeletbeli dobogó felső fokát az Egységes Tűzoltók Szakszervezetének egyszerű, szívbemarkoló és a helyzetet híven tükröző közleménye érdemli ki. Történik mindez 2018 Magyarországán. Velünk. Miattunk.

Pár sorban az életünk

„Sok sikert kívánunk a külföldre távozó kollégáknak!U.i.: sok betűből álló országokba ne menjetek, mert nem vagyunk már annyian, így pl. Saint Vincent és a Grenadine-szigetek kizárva.

Egységes Tűzoltó Szakszervezet”

Mindezt honlapjukon is közzétették.

Aki mindezek után is híven hiszi,

amit évek óta a fejébe, agyába, zsigereibe pumpál a regnáló hatalom, nevesítve Orbán Viktor és csatlósai, az tényleg megvuduzott, vele nincs mit kezdeni.

Salamon Lajos, a a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete vezetője augusztusban nyilatkozta, hogy

ezer új emberre lenne szükség

a jelenlegi kicsivel több mint hétezer fős vonulós állományhoz. Tíz éve még sorban álltak a jelentkezők, a parancsnokok választhattak, hogy kivel akarnak együtt dolgozni, és csak a legrátermettebbek lett hivatásosok, addig ma már toborzókat kell tartani, mondta Salamon.

De még így is előfordult, hogy a toborzások után sem jött össze annyi jelentkező, hogy érdemes legyen elindítani egy képzési ciklust.

És mi csak dagonyázunk, miközben úgy teszünk, mintha nem is égne -már régen- a házunk. Csoda ha itt hagynak minket a tűzoltók?

Kapcsolódó

Ez téboly! Megtiltották a tűzoltóknak a bajtársi megemlékezést

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük