Babyboom a hírességeknél !

Valami lehet a levegőben, mert szinte futószalagon születnek a hírességek gyerekei világszerte: ugyan Meghan Markle, Sussex 37 éves hercegnéje csak a minap jelentette be, hogy gyereket vár, a 60 éves amerikai filmsztár, Alec Baldwin és tűzről pattant második felesége Hilaria már játszadoznak ötödik (!) közös gyermekük „legyártásával”.

Viharok Baldwin és Basinger között

Alec Baldwinnak – megjegyzendő,van egy 22 éves lánya is első, Kim Basinger-rel kötött viharos házasságából.

Az 50 éves szőke Hollywood-i filmsztár, Owen Wilson pedig hétfőn jelentette be, hogy megszületett első kislánya, akinek a kalandos Lyla Aranya nevet adta párjával. Az anya, a 34 éves fekete hajú bombázó, Varunie Vongsvirates korai éveiről, szüleiről, esetleges munkáiról semmit nem tudni, annyi biztos csak, hogy a University of California San Diego-n végzett. Olyan meg nem erősített hírek keringenek róla, hogy amerikai függőségi központok üzletfejlesztési képviselője – jelentsen ez bármit is -, és még nem volt férjnél.

Nyilvánosságot akkor kapott a hölgy, amikor Instagram-oldalán bejelentette, hogy terhes Wilson-tól. Ezt ugyan a Zoolander sztárja nem erősítette meg, sőt mély hallgatásba burkolózott, amikor faggatták esetleges újbóli apaságáról (két korábbi kapcsolatából ugyanis már van két fia). Sőt, a Varunie-vel való kapcsolatáról sem nyilatkozott. De hallgatás ide, hallgatás oda, a bébi megszületett. Ezt megelőzően, Varunie szorgalmasan töltött fel képeket Insta oldalára, ahol rajongóinak megmutatta szorgalmasan gömbölyödő hasát és egyáltalán, útját az anyai létbe.

Owen és párja
A meglepett apuka és a boldog kismama, egy régebbi fotón

A gyönyörű bébit „én kicsi hercegnőm” jelzővel posztolta a büszke anya. Wilson-ra ráférne egy tartós, boldog kapcsolat, mert több viszonya közt, összegabalyodott a Kate Hudson színésznővel is (aki nemrég szült egy fiút párjának), s szakításuk tragikus véget ért. Wilson öngyilkosságot kísérelt meg, és sokáig nem heverte ki szerelmi csalódását.

„Sokat mondogatják nekünk, hogy az agyunknak csak a tíz százalékát használjuk ki. Szerintem a szívünknek használjuk csak a tíz százalékát” –

-nyilatkozta egyszer a színész.

owen
Lyla Aranya nevű Owen baba.

Várjuk az újabb és újabb híreket Hollywood felől.

Még egy baba

Megszületett Kate Hudson harmadik gyereke

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük