Minden hónap szülöttjének küldetése van az életben. A Te csillagjegyed mit üzen neked?

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nem kell szakemberhez fordulnod, hogy megismerd életutad. A születési hónapod meghatározza, milyen a személyiséged. Ha tisztán látsz magaddal kapcsolatban, sokkal könnyebben boldogulsz a jövőben.

Január

Ambiciózus, lojális és nagyon okos vagy, a jó tulajdonságaid mindig kisegítenek téged az életben. Azonban kitett vagy a féltékenységnek, makacs és a introvertált lehetsz, ami miatt az életed néha nehézkessé válhat.

A küldetésed, hogy jó vezető légy.

Lehet, hogy a munkahelyeden nem te vagy a főnök, de akkor is jó vezető vagy. A családodat is te vezérled, elfogadnak, szívesen követnek téged mások. A szerelmi kapcsolatod akkor lehet a legkiegyensúlyozottabb, ha lekűzdöd a makacsságod.

Február

Kedves, finom lelkű és bátor vagy, ezek a pozitív tulajdonságaid. Viszont

hajlamos vagy lenézni másokat, haragtartó vagy és sokszor lusta.

A feladatod hogy a szereplési vágyadat aknázd ki, érdemes olyan állást választanod ahol az előadói képességeid megmutathatod. Az érzelmeidet sokszor eltitkolod. Könnyen változtatod a hozzáállásodat, ami nehézzé teszi a szoros emberi kapcsolatok kialakítását.

Március

Érzelmes, tiszta és laza ember vagy. Azonban

a szégyenlősség sok mindenben visszahúz, bosszúálló típus vagy, könnyen felhúzod magad.

A kikapcsolódás számodra nagyon fontos. Szereted ha sokan vannak körülötted, így testhezálló számodra a showbizniszben elhelyezkedni. Hamar meggondolod magad, ami másoknak zavaró lehet. A kapcsolatod terén csak akkor vagy hajlandó alkalmazkodásra, ha megtalálod azt aki minden tekintetben tökéletes számodra.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük