Minden péntekünket add meg nekünk – Ha péntek, akkor Orbán

Komolyan mondom, minden péntek reggel egy élmény. A miniszterelnök a királyi rádióban csak úgy szórja elénk az igazgyöngyöt, és tapintatból célzást se tesz holmi disznókra. Azok a Kósa-család reszortjába tartoznak.

Három gyöngyszem a maiból:

1.Várhelyi Olivér biztosi megbízatása “az utóbbi tíz év legnagyobb diplomáciai sikere”. Azok után, hogy Orbán első jelöltjét, magát a volt igazságügyminisztert kihajították, Várhelyit pedig úgy megszívatták, hogy miatta állt az egész Európai Bizottság elfogadtatása, és végül szóban és írásban meg kellett tagadnia Orbán politikáját. Még egy ilyen diplomáciai siker, és jobb, ha becsukjuk a kaput.

Friss hírek>>>>>>>>>>>>

2. “A Fidesz még nem döntötte el, folytatjuk-e közös életünket az Európai Néppárttal.” Nem tartozhatnak olyan közösségbe, amely “nem ismeri el a Fidesz érdemeit”. Aha. Mintha a sokszoros buktatástól és kizárástól fenyegetett diák ezt mondaná: “Még nem döntöttem el, folytatjuk-e közös életünket az iskolával. Nem tartozhatom olyan közösségbe, amely nem ismeri el az érdemeimet.”

3. “Az eurozóna gazdasági viharaiban ki fog derülni, képesek vagyunk-e megállni a saját lábunkon. Beleugrik a majom a vízbe.” Jó, hát ha annyira akar az az izé… majom, (ha már így akarja hívni), ugorjon, de miért kell minket is magával rántania?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük