Minden testi fájdalomnak lelki oka van! Így enyhítheted a fájdalmat!

A fájdalom mindig azt jelzi, hogy valami nincs rendben a szervezetünkben. Amikor valamelyik testrészünk elkezd fájni anélkül, hogy megbetegednénk vagy esetleg valamilyen törést, zúzódást szenvedtünk volna, akkor ez egy pszichoszomatikus megbetegedés, valamivel nem tudunk megbirkózni, ami az életünkben történik.

Az orvostudomány több ágazata vizsgálja egy betegség pszichikai okát. Ebből kiderül a test és lélek közötti diszharmónia. Az emberi szervezet olyan mint egy gépezet amit beprogramoztak a működésre.

1. Fejfájás

Ha állandóan stresszesek vagyunk és fizikailag is túl vagyunk terhelve, akkor ne csodálkozzunk ha fáj a fejünk. A legjobb és leghatékonyabb módszer a fejfájás megszüntetésére a meditálás, mert ellazítja az egész testünket. Christian Peterson doktor azt nyilatkozta, hogy vigyáznunk kell az egészségünkre és próbáljuk meg megnyugtatni magunkat stressz helyzetekben és akkor a fejfájás elmúlik.

2. Torok

Az az ember aki örökké felelősnek érzi magát és mindenért magát hibáztatja előbb vagy utóbb torok problémákkal fog szembesülni. Az örökös bűntudat megbénítja a torkot és a nyelőcsövet, ezért nagyon gyorsan meg kell szabadulnunk az önmarcangolástól. Ahhoz, hogy a torokfájás elmúljon úgy kell elfogadjuk a világot ahogy van. D ‘Ascenzo doktor azt tanácsolja, hogy bocsássunk meg magunknak és másoknak is, így javulni fog az egészségi állapotunk.

3. Vállak

Kitson Rossz kiropraktőr azzal magyarázza a vállban fellépő fájdalmakat, hogy a váll az a része az emberi testnek, amely a felelősséggel küszködik és azokkal a problémákkal amelyek fellépnek az élet folyamán. A legjobb megoldás a fájdalom megszüntetésére ha megosztjuk és elmondjuk a gondjainkat a családtagjainknak és nem mindent egyedül akarunk megoldani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük