Minden zártkapu mellett van kiskapu! – legalábbis a Szijjártó-Dzsudzsák párosnak NER-idején

A Puskás Arénában rendezték meg a Magyar Kupa-elődöntő visszavágóját a Honvéd és az MTK között. Zárt kapuk mögött. Elvileg…..

Ha csak minden 10. székre ülhettek volna nézők, akkor is befértek volna 6700-an, de a járvány miatt szigorúak az előírások

Lelátóként még egy embert sem engedtek be. De azért nem volt teljesen üres a nézőtér, ott volt ugyanis Szijjártó Péter és Dzsudzsák Balázs is, valamint két kisgyerek – írta a 444.hu.

A képet nem titokban készítette valaki, maga a miniszter osztotta meg

Végig maradt….

Az MLSZ honlapján ez áll a zártkapus meccsekről:

„Az MLSZ által életbe léptetett másik szabályozás értelmében a zárt kapus mérkőzésekre csak az elengedhetetlenül szükséges személyek és ők is csak minimális létszámban engedhetőek be a stadionba, a csapatok közvetlen közelébe. A stadionon belül a játékteret az öltözőkkel szigorúan el kell különíteni (sport zóna) a nézőtéri területtől. A sport zónába csak olyan személyek léphetnek be, akik közvetlenül a mérkőzés előtt elvégezték a koronavírustesztet, és az negatív eredménnyel járt. A nézőtéri zónába a média munkatársai, stadionüzemeltetők, nélkülözhetetlen kiszolgáló személyzet, valamint a klubvezetők és szponzorok képviselői léphetnek be. Nekik nem kötelező a teszt, de nyilatkozniuk kell a tünetmentességről, és szigorúan be kell tartaniuk az általános előírásokat a stadion területén. A nézőtéri zónába is csak a minimálisan szükséges számú személy léphet be. Mindkét zónába előre összeállított lista alapján lehet belépni a stadionba.”

Szijjártó valószínűleg könnyedén került fel a kiválasztottak rövid listájára,

a Budapest Honvéd új ügyvezetője ugyanis az a Kun Gábor, aki korábban Szijjártó futsalos csapattársa volt, majd a külügyminisztérium által létrehozott Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. vezérigazgató-helyettese lett.

A labda összehoz….

A Szijjártó társaságában lévő Dzsudzsák Balázs baráti viszonyt ápol a külügyminiszterrel. Dzsudzsákot a külügy hozta haza Dubajból egy mentesítő járattal hét másik magyarral együtt. Ekkor derült ki, hogy a magyar válogatott kapitányának diplomata útlevele van. Dzsudzsák aztán megígérte, hogy hazaérkezése után 14 napos karanténba vonul, de egy Orbán Viktor Facebook-oldalára kiposztolt fotó lebuktatta, hogy már hamarabb elment kávézni a Dérynébe.

zápor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük