Kerítésen innen

“Mindenki hülye, csak Ő a repülő!” – Orbán be(ki)jelentése kiborította a híveit (is!)

"Mindenki hülye, csak Ő a repülő!" - Orbán be(ki)jelentése kiborította a híveit (is!)

“Mindig valaki más ront el nekünk mindent… ” – ilyen és ennél sokatmondóbb és durvább hozzászólásokat kapott Orbán Viktor délelőtti bejegyzésére. Lehet, hogy már a vuduzottaknak is kevés a másra mutogatás?

“Te magad vagy az elhibázott és a szankció is!”

Orbán Viktor közösségi oldalára új posztot tettek fel az erre fizetettek, ezt:

“Az elhibázott brüsszeli szankciók fojtogatják Európa gazdaságát. Mindent megteszünk, hogy kezeljük az európai energiaválság következményeit.”

A kommentekből…

“Skociabol jelentkezem.: Itt nincs gaz…vagyis van!!! Koszonjuk ,de Mo dolgait tegye rendben eloszor!Jo egeszseget erot,es kitartast Magus!”

“Mindig valaki más ront el nekünk mindent… ”

“Te magad vagy az elhibázott és a szankció is! ”

“EU nem tömi tovább az Orbán család zsebét”

“Mindenki hülye, csak Ő a repülő”

“Lehet a milliárdosokat felkérni, hogy tegyék vissza az ország pénzét “vagyonát”

“12 evig adtak a penzt! Hol vannak a geotermikus kutak? A korszerusitesek? Sehol. A haverok zsebeben. Meg persze a megharomszorozodott ingatlan arakban amik dragabbak ugyan lettek de korszerubbek nem. Hala a CSOK-nak meg a babavaronak. A 70millas korszeru haz programot el kaszaltataok pedig az egy ertelmes project volt. Sopredek brigad.”

“Nem unod még ezt a brüsszeli mantrát?! ”

“Csak sikerült megállítani azt a rohadt Brüsszelt…legalábbis az onnan jövő utalásokat. Te is elkúrtad.”

“A miénket kellene.! Az inflációt, az energia csökkentést ami nem csökken hanem nő! A magas élelmiszer árakat a 27% áfával! A nyugdíjak leszakadását a bérektől!”

“Vikikém aztán tényleg tegyél meg mindent. Hívd fel Putyin cimbidet is.”

“orbán is megszavazta a szankciókat, akkor mi a probléma?”

“Ti fojtogatjátok Magyarországot! “

Belengetés

A héten megszellőztette a kormányközeli Világgazdaság, hogy szombaton kormányülés lesz, amin akár az árstopokról is dönthet az Orbán-kormány, de az is lehet, hogy az EU-nak akar majd kedveskedni pár új jogszabállyal. Szombat reggel jött a hír: lőn!

13 órakor Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tartja majd a Miniszterelnöki Kabinetirodában.

Palkovics ipari és technológiai miniszter az atv.hu-nak adott interjúban beszélt a benzinársapkáról, az élelmiszerárstopról, a távhőmennyiség kérdéséről, valamint a vasárnapi boltzár esetleges bevezetéséről. Ha ez teszt volt, az nemsokára kiderül.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.