Mindenki úgy tüntet, ahogy tud – a „Magyar Anyák” így……

A kisgyerekes anyákból álló Magyar Anyák Facebook csoport tagjai, akik érthető okokból nem tudnak csatlakozni az rabszolgatörvény elleni tüntetésekhez, úgy döntöttek, nem érik be azzal, hogy csak lélekben legyenek az utcán. Játékot ragadtak!

Gyerekeik játékait hívták segítségül,

hogy eljuttassák üzenetüket a kormányhoz: ők sem kérnek a túlóratörvényből. („A Magyar Anyák (egyelőre munkacím) egy független és tettre-kész, 2019. 01.01-től formálódó munkacsoport, amelynek célja teret, platformot biztosítani az anyáknak, kisgyerekeseknek, (kreatív) energiáik, erejük egyesìtèsère, a jelenlegi ellenálláshullámban való részvétel, véleményük, hangjuk hallatása végett.”)

Óvodai ellenállók – Nem lehet elég korán kezdeni! – Kurír Kacsa (ál)hír rovatunk jelenti….

A tüntető játékokról készült fotókat és az alábbi felhívást a Csalódott Családok Facebook oldalon tették közzé.

„Nem tudsz kint lenni a rabszolgatörvény elleni tüntetéseken?

Sokan vagyunk ezzel így, többek között mi, (kisgyerekes) anyák egy csoportja is, a Magyar Anyák, akik nem elégszünk meg azzal, hogy csak lélekben legyünk az utcán tüntetőkkel. Úgy döntöttünk, szibériai aktivisták nyomdokaiba lépünk és a gyerekeink játékait hívjuk segítségül, hogy eljuttassuk üzenetünket a kormányhoz: mi sem kérünk a túlóratörvényből!

Ha nem tudsz az utcai ellenálláshoz csatlakozni a havazás miatt,

mert a közeledben nincs tüntetés, beteg vagy, nem érsz rá, netán félsz, csatlakozz a mi demonstrációnkhoz és #tuntessjatekkal ! És persze hozz még egy embert! Az elkészült képet töltsd fel a Facebookra és mindenképpen használd a #tuntessjatekkal hashtaget posztoláskor!

Hogy mindannyian láthassuk, tedd nyilvánossá a posztodat!

Ha pedig (inkább azt) szeretnéd, hogy mi (is) töltsük fel a fotódat, szigorúan név nélkül, a Csalódott Családok oldalon folyamatosan frissülő albumunkba, juttasd el nekünk a képet egy, a CsCs oldalnak küldött üzenetben!”

Ízelítő a képekből:

Új magyar népmesék készülnek NER-szájízre – óvodások, hazafiságra fel!

Ön aláírta, hogy gyermekét felhasználhassák?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük